Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії здійснюються

"Весь тур на одному диханні. "

Відгук туриста Аккорд тур Yana  (КИЇВ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 23 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Сьогодні завершується мій тур Любов і голуби. Трохи сумно, що так швидко пройшов час. Вся подорож на одному диханні. Я вперше подорожувала одна, але познайомилась в турі з гарними людьми.

Я дуже щаслива, завдяки вам збулась моя мрія з дитинства. Я побачила Париж. Він такий прекрасний, вже хочеться повернутись до нього знов️ а ще який день наспівую пісні. Також вразив Дрезден, Франкфурт і Люксембург, неймовірна архітектура, атмосфера міста. Екскурсіі насичені, дізнались багато цікавих історій та фактів. Тепер у мене сотні фотографій і незабутні спогади.

В автобусі у мене було саме класне місце, біля керівника групи. Тому всі простори я бачила одна з перших. Атмосфера, яку створила керівник групи була дуже приємною, співали пісні, вітали іменинників з днем народження, дивились фільми.

Хочу відмітити роботу Анастасії. Це надзвичайно приємна дівчина, відносилась з турботою до кожного туриста, враховувала всі побажання. Завжди підказувала де що краще купити в місті, куди піти, як краще дістатись. У нас була група в вайбері, а значить вся інформація продубльована. У Насті залізні нерви і дуже багато терпіння до нас всіх і я бажаю їй ввічливих, вдячних туристів.

Сподіваюсь колись ще попасти в тур до неї ️️️

Окремо хочу відмітити роботу наших водіїв, Ігора і Богдана. Завжди уважні, привітні, допомагали з валізами, розряджали обстановку, а головне професіонали своєї справи. Дорога була легкою, безпечною і швидкою.

Всі готелі сподобались, чисто охайно, смачні сніданки та гарні краєвиди за вікном. Але найбільше вразив готель в Празі. Високий рівень комфорту і найсмачніша їжа.

Я вже планую наступні подорожі️
Реклама
Відгуки про інші тури