Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про подорож 02 вересня 2023

"Тур цікавий хоча і досить виснажливий. Прекрасні міста,чудова компанія, незабутні враження."

Відгук туриста Аккорд тур Алла (Ірпінь) на тур
Поїздка: 02 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Ми з чоловіком, заздалегідь, обрали тур "Амурні пригоди.... " Але тур було скасовувано і менеджер запропонувала нам тур схожий за місцями відвідування "Мріючи про нього: Амстердам, Брюсель, Париж, Прага і Берлін". Дякуємо за цю пропозицію, ми чудово провели вісім днів мандрів. Особлива подяка керівнику нашого туру Красоткіній Тетяні. Таня чудовий організатор, прекрасна і чуйна людина, розв'язувала проблемні питання легко і з посмішкою.

А тепер трошки для покращення подорожі про недоліки (на наш суб'єктивний погляд). Ми вибирали подорож без нічних переїздів, але від міста останньої екскурсії до готелю, в основному, було 500-600 км і ми прибували до місця ночівлі в першій чи другій годині ночі. Сніданок о сьомій, а бувало і раніше. То зрозуміло втома дуже відчувалася.

На рахунок музичного супроводу. Ми розуміємо, що потрібно пропагувати українську музику, але її треба, також, відбирати відповідно для подорожей, а не реп" Алена - Алена" чи інших реперів крутити на години переїзду. Є багато шлягерів україномовних та закордонних виконавців. Дякую нашому керівнику Танюші за розуміння.

Тур був дуже цікавий, компанія підібралась весела. Отримали незабутні враження від подорожі на все життя. Плануємо ще скористатися послугами Аккорд Туру.

Реклама
Відгуки про інші тури