Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

зохоплююча подорож в складний час

"Була в турі "Мелодія хвиль Адриатики" з 7.09.23р. Дякую Аккорд тур за подорож, яка принесла відпочинок, релакс, насолоду дід моря, природи, спілкування з цікавими людьми в цей складний для України та кожного з нас час."

Відгук туриста Аккорд тур Oleno4ka (Херсон) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 07 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мелодія хвиль Адріатики. Відпустка в Хорватії

Була в турі "Мелодія хвиль Адриатики" з 7.09.23р. Дякую Аккорд тур за подорож, яка принесла відпочинок, релакс, насолоду дід моря, природи, спілкування з цікавими людьми в цей складний для України та кожного з нас час.

Особливо хочеться подякувати гіду Тетяні Мошковської. Це гарна, досвідчена, фахова людина. Вона терпляче, тактовно вирішувала всі складні питання, огинала гострі кути, яку трапляються в кожній подорожі. Я відчувала, що ії мета, щоб кожному в нашій групі було максимально комфортно, щоб усі получили задоволення від поїздки.

 

Готель Зора поряд з містом Прімуштен розташован на півострові, з усіх сторон оточений морем. Чисті номера, смачні завтраки та вечері, привітний персонал - усе налаштоване на відпочинок. Море - бездоганне, чисте, прозоре, тепле, миттево зняло втому від дороги, важкого перетину кордону. Єкскурсії до Спліту, ТРогіру, Шибеника, Задара - це захоплення старовинною архітектурою середземноморських міст, доповняли враження від відпочинку.

Плітвицьки Озера - це справжне диво природи, кожен хоча б раз у житті повинен там побувати! А хто був - прагне повернутись!

Едине зауваження ти прохання до менеджерів Аккорд Туру - краще організувати останній день, можливо відмовитись від екскурсій в ньому. Люди зазлалегідь плануюь час повернення, роботу, купують квітки на потяг. Дякуючи нашим водіям ми приїзали на вкзал за 10 хвилин до відхода потяга в 2 - 23 вночі, але це була дуже напружена сітуація!  

Ще раз дякую за подорож.   Вже планую наступні на весну! Премоги! Слава Україні!

Олена м. Херсон
Реклама
Відгуки про інші тури