Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур в Європу

"Все почалося рано вранці, у мене виявилось класне місце в автобусі, чудові сусіди і весь тур пройшов на позитиві) І навіть той дощ у Кракові я згадую з посмішкою)"

Відгук туриста Аккорд тур Yulia (КИЇВ) на тур
Поїздка: 23 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Я повністю для себе розвіяла міф про те, що автобусні тури, це дуже важко, некомфортно і т. д. У нас все пройшло на одному диханні) Назва туру повністю себе виправдовує. Ця подорож має ознайомчий характер підходить для тих, хто починає своє знайомство з Європою. 4 країни за 4 дні - це дуже швидко, насичено і тільки по найгарнішим місцям) Але кожен потім для себе може зробити висновок в яку країну повернутися, для більшого занурення і вивчення. У мене це виявилась Прага і Будапешт. Я просто в захваті! Виїжджали ми зі Львова, разом з нами була чудовий керівник групи Олександра, у якої дуже чітко було все організовано та сплановано, на всі питання отримували відповіді. Саша відповідала на 100500 наших питань і для тих, хто не почув чи не пойняв, повторювала без проблем) Окрема подяка водіям, які безпечно нас возили протягом всього туру і привезли додому в Україну) Автобус був комфортний, робились санітарні зупинки з безкоштовними!!! туалетами. Протягом подорожі дивились фільм. На готелі, в яких ми жили, нарікань немає, сніданки смачні (шведський стіл при чому на будь-який смак) Екскурсії тільки по найкращім локаціям з порадами, що відвідати і куди сходити у вільний час. Програма туру відповідала заявленій туроператором. Я отримала багато позитивних емоцій і вражень, смачне пиво у Празі, запашна кава у Відні, угорський гуляш з вином, спілкування з новими людьми, чудові краєвиди, що ще потрібно для гарного відпочинку. У турі я відмитила свій День народження і окрема подяка за подарунок від Акорду))

А для тих, хто моніторить відгуки на сайтах і форумах хочу сказати, що треба їхати однозначно і формувати власну думку стосовно цього. Приємних подорожей!!!
Реклама
Відгуки про інші тури