Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя сама найдивовижніша подорож

"Нам пощастило бути у самих яскравих містах Європи."

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Подорожували з Аккорд-Тур четвертий раз. Останній залишив море вражень. Якщо є можливість потрібно їхати в цей неймовірно чудовий тур. Ми були 2 дні у Швейцарії. Це країна казка. Друзі ви обовʼязково повинні побачити Рейнський водоспад, піднятись в гори верхніх Альп по канатній дорозі та побувати на екскурсії Озерний рай. У мене досі все перед очима. Швейцарія - це розкіш, це висока культура, це приклад для всіх як потрібно любити свою країну. У них ідеальний порядок в усьому де зупинявся мій погляд. Також сподобалось місто Зальцбург. Які щасливі там люди, які чудові традиції - я була зачарована.

Нашу групу супроводжувала гід Влада. Як чітко вона вибудовувала кожен наш день, кожен крок. Ми по хвилинам знали куди іти, у скільки відʼїхати, як не заблукати. Така розумна дівчина з красивою виразною українською мовою і надзвичайно культурна та ввічлива. Спочатку всім все розкаже, потім всім все напише у групі у Viber. Інформацію нам дублювала всіма шляхами. Вона ні разу не лягла спати поки не владнає всі питання своїх туристів, а нас було 33 чоловіки - це не мало. Одним словом молодчинка.

Щодо водіїв Руслан та Володимир - це супер професіонали. Вони ні разу не заблукали, вони знали всі дороги у всіх країнах де ми були.

Тур цікавий, та так швидко закінчився що не встигли насолодитись красою цих мальовничих країн.

Дуже б радила туристам звернути на нього увагу. Ви будете задоволені.
Реклама
Відгуки про інші тури