Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня пригода

"Мій тур "Душевний Вікенд Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер" був неймовірним пригодою, яка назавжди залишиться у моїй пам'яті. Ця подорож принесла мені незабутні враження і запам'яталася чудовою організацією та надзвичайною атмосфе"

Відгук туриста Аккорд тур  eshnayder153 (Дніпро) на тур
Поїздка: 23 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Я неймовірно задоволена організацією цієї поїздки. Все було дуже добре сплановано і виконано з великим професіоналізмом.

Спілкування з керівником групи Олександрою було чітким та ефективним. Вона завжди готова відповісти на всі запитання та надати всю необхідну інформацію. Розклад та докладні інструкції були надзвичайно корисні, щоб ми завжди були в курсі подорожі.

Готелі, в яких ми зупинялися, були відмінними. Зручність та комфорт у номерах були на високому рівні, і завдяки гарній локації готелів, ми могли зручно діставатися до всіх основних визначних місць.

Всі екскурсії та програма туру були добре спланована і цікавими. Гіди були висококваліфікованими та відомими в історії та культурі кожного міста. Ми мали достатньо часу, щоб роздивитися та насолодитися кожним місцем.

Загалом, ця поїздка була чудовою пригодою завдяки чудовій організації. Дякую організаторам за надзвичайно позитивний досвід!
Реклама
Відгуки про інші тури