Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рейс 866

"Віддала перевагу цьому туру, тому що без нічних переїздів і аж 10 екскурсій у вартості "

Відгук туриста Аккорд тур FreeBird (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Французький реверанс Париж, Нормандія, Замки Луари

Дуже задоволена цим туром і якістю його проведення - комфортабельний автобус, пристойні готелі і сніданки, прекрасні водії Михайло та Руслан, які допомогали з багажем і не запізнювались, а також чудова керівниця групи - Вікторія Вільгуцька, яка професійно виконувала свою роботу.

За всі 10 днів ми відвідали всі міста, заявлені в програмі туру, відбулися всі факультативи. Були, правда, деякі зміни у програмі, Вишеград у Празі замінили на звичайну обзорну екскурсію і у дев'ятий день туру був Мюнхен і Регенсбург замість Гейдельбергу і Ротенбургу. Більшість екскурсій проводилась українською мовою, що дуже радує.

Вперше в житті спробувала устриці в Канкалі і дуже сподобалось морозиво з соленою карамеллю в Сен Мало. В Етреті була чудова можливість поїсти на березі океану, дихаючи солоним морським повітрям, слухаючи клекіт чайок та звуки хвиль, піднятися на гору, щоб побачити горизонти океану з висоти.

В Парижі я була не вперше, але завжди відкриваю для себе нові місця, де я ще не була, дуже подобається гуляти по ньому пішки самостійно, адже це велике, комфортне і динамічне місто. А ввечері Ейфелева вежа у вогнях завжди манить милуватися нею.

На Мон Сен Мішель дається всього дві години, а до нього ще треба діставатися самостійно майже 3 км від місця стоянки автобуса, тому якщо вам запропонують 2 варіанти - пішки або на спец автобусі, якого треба трохи чекати, то вибирайте автобус - набагато швидше дістанетеся. Дійсно, чудове туристичне місце, яке варто відвідати.

Отже, дякую організаторам за цю подорож, я прекрасно провела свій час, нагулялась і зарядилась позитивними враженнями і емоціями. До нових зустрічей!

Інші відгуки FreeBird

Календарь 14.08.2016 - відгук на тур Казка про Схід!
Голосов 0
Календарь 28.12.2015 - відгук на тур Таємниці Північної Німеччини!
Голосов 0
Календарь 16.08.2015 - відгук на тур Французький аромат!
Голосов 0
Календарь 06.06.2010 - відгук на тур Два + Два… Польща і Нідерланди
Голосов 14
Реклама
Відгуки про інші тури