Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Якщо ви вмієте дивитися місто за 1 годину та ставити рекорди по часу - вам сподобається

"Якщо ви вмієте дивитися нове місто за годину - вам сподобається."

Відгук туриста Аккорд тур Vera1611 (Чернівці) на тур
Поїздка: 17 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

У вас присутня значна доля мазохізму з авантюризмом? - велком ту цей тур. Так. місця красиві і колоритні - але якщо вам вистачить часу це зацінити звичайно.

Почнемо з автобуса - розетка/usb  - 3 штучки на весь автобуc - в основному користувалися ті що ближче до них + треба було виграти конкуренцію. Сидіння - більш-менш але сіточки для ос. речей - документів - відсутні. Туалет не працює - але це на краще мабуть.   Якщо ви сидете під динаміком - співчуваю - звучить гучно і жахливо - на прохання зробити тихіше - в моєму випадку не реагували. Робота гіда - в принципі все ок, але пані Надія уж дуже любить "страшилки для туристів" - не втавайте бо розібєте ніс не відхотьте - не підходьте т. д.

Організація: привезли нас у 1-ший готель в Угорщині о 5тій ранку (!) - о 8 сніданок ага) + метрів 700 до автобуса треба було тащитися з чемоданами коли виселилися. З указаного в турі моря в Італії - Ліньяно - привезли нас туди о 8 вечора - глупа ніч. море-сонце все побачили ага. Ніцца - у вас 1 година-екскурсія (я на неї не пішла бо хоч щось треба було сфотографувати по людськи - а не бігом-бігом. 1 година! без вільного часу - потім хто хотів їхали в Монако - знову 1 година за ручку водять -   без вільного часу - Монте-Карло - хв 40 (з яких було світло 10 - бо потім зайшло сонце. Іспанія - привезли нас в 5тій ранку - заселення в 14. можна ж на пляж - так але світає в 7.30 і дощ ллє. Чого не привезти в 9-10.00? ну загадка історії. Окей - готель в Іспанї був хороший - сніданки - вечері дуже класні - тут +.

  В основному в Іспанії можна було трохи відновитися від попереднього трешу - оскільки ніякі екскурсії уже не брала - в Фігерас - музей Далі я їхала сама. Венеція - напевне саме краще організована оскільки після екскурсії нас залишили в спокої на 4 години - прекрасно.

В самому кінці - уже по дорозі додому нам організували типу екскурсію по Будапешту хв на 40 (яка мала б бути в 1-ший день але через поганий кордон її перенесли на останній) - як на мене уже лишня + не дуже інформативна. мала б бути ще екскурсія на кораблику - але канула в Лету - все одно в кінці вона б уже не зайшла.

Висновок: 80% часу ви їдете - - часу на погуляти в Ніцці - Монако - 0 (особисто знаю людей які їхали з іншим туроператором в аналогічний тур і гуляли 2-3 години без екскурсії - було ок) - перебування Іспанія - все добре + дегустація вин-сирів - плюс + хороший готель. Те що написано в описі туру - діліть на 3 - і про час уточнюйте але вам все одно ніхто нічого не скаже - "бо там як вийде - як дорога т. д".
Реклама
Відгуки про інші тури