Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній відпочинок! Неймовірні враження!

"Цікавий насичений тур! Величні та маленькі, мов іграшкові, міста, неперевершена природа Швейцарії, Франції та Австрії! Багато нової цікавої інформації та яскравих вражень! "

Відгук туриста Аккорд тур Виктория (Запоріжжя) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 20 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Вітаю всіх мандрівників! Це моя, навіть не пам'ятаю яка за рахунком, подорож з туроператором Аккорд Тур... десята, мабуть, або одинадцята) Кожного разу я ще раз переконуюсь, що зробила вірний вибір! І цей раз не був винятком)

В цьому турі досконалим було майже все! Насамперед хочу подякувати нашому гіду Владиславі! В неї все було як за нотами! Кожна хвилина проведеного часу, кожний кілометр пройденої відстані - все розраховано ідеально! Владислава енергійна, обізнана, професійна людина! Дуже ввічлива та чуйна - завжди прислуховувалась до побажань групи, відповідала на різноманітні питання та при необхідності допомагала!

До речі, про пройдені кілометри, яких було немало... Руслан та Володимир - чудові, дуже професійні водії! Дякую їм за впевненість та спокій у дорозі! Також дякую за завжди неймовірну чистоту в автобусі та допомогу з багажем!

Подорож була неймовірною! Всі міста цікаві, гарні та абсолютно різноманітні! Краков, Зальцбург, Берн, Цюрих, Люцерн, Кольмар, Страсбург та Прага! Кожне місто зі своєю цікавою історією, архітектурою та соціальним життям, які обов'язково треба побачити та відчути!

Неперевершена природа на протязі всієї мандрівки надихає та налаштовує на позитивні думки! Всі природні екскурсії в нашому турі - це щось неймовірне!! Бурхливий Рейнський водоспад, великі альпійські гори, містечка серед гір - Інтерлакен, Гальштат, Лаутербруннен - це неймовірна краса, яка залишиться в вашому серці на все життя! Це місця, у які хочеться повертатися знову і знову!

Це одна з найцінніших, найцікавіших подорожей у моєму житті!

Дуже раджу цей тур з Аккордом кожному мандрівнику, який мріє побачити Щвейцарію та Альпи!

Яскраві емоції, незабутні враження та гарний відпочинок будуть Вам забезпечені стовідсотково!!

Інші відгуки Виктория

Реклама
Відгуки про інші тури