Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок в турі Моя морська насолода

"Цікава подорож до прекрасної Італії) "

Відгук туриста Аккорд тур Марина  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Цей вид відпочинку для тих, хто хоче просто сісти і їхати, і ні про що не турбуватися. Саме такого відпочинку нам хотілося з мамою. Адже у вартість туру входить проїзд автобусом, проживання в готелях зі сніданками, екскурсії на вибір і вільний час.

Нам все в турі сподобалось, окрім того, що довго стояли на угорському кордоні. Готелі були чисті, в Ріміні близько до моря, сніданки нормальні, єдине, чого не вистачало - це фруктів і овочів.

Ми обрали цікаві екскурсії в інші міста, такі як Сан Маріно, Флоренція, Венеція… Разом з тим, у нас був вільний час, мали змогу побути на морі, зустрітися з друзями - італійцями, самостійно повивчати місто.

Особливо хотілося би відмітити роботу нашого керівника групи - Юлії Гонді, яка переживала за кожного туриста в нашому автобусі, допомагала у вирішенні всіх питань, давала поради, як краще зробити. Це не перша моя поїздка автобусним туром, тому з досвіду можу сказати, що враження та емоції від поїздок багато в чому залежать, в першу чергу, від керівника групи, від того, як організована комунікація та відношення до туристів. У цьому турі це було зроблено найкраще.
Реклама
Відгуки про інші тури