Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тепер я точно ЗАКОХАНА В ПАРИЖ

"Все чудово, але є один мінус!"

Відгук туриста Аккорд тур Анастасія (Нікополь) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 28 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

Дуже дякую за цей вікенд! Наша подорож була просто чудова. Окрема подяка нашому керівнику - Дар‘ї!!! Це найкращій керівник за 3х подорожей з акордом. Вона прислухалась до всіх туристів, з усім нам допомагала, та створила чудову атмосферу у нашій групі. Дар‘я - справжній професіонал! Також дуже потішили водії та розетки у нашому автобусі.

- Але був один мінус у нашій подорожі - це те, що нас повинні були заселити у 3х місний номер у Парижі, але по приїзду ми дізнаємось, що будемо жити окремо, так як виділили для усієї групи тільки 2 місні номери. Але на цьому біда не закінчується, у номері було одномісне ліжко! І мені прийшлося спати з чужою людиною на одній кроваті. Та дякуючи Дар‘Ї, вона змогла хоча б домовитись про ще одні одіяла для туристів, щоб ми хоча б могли окремо вкриватись. Ця дуже прикра ситуація, і залиша неприємне відчуття.

Більше у турі ніяких мінусів не було!

Ми задоволені поїздкою, і окремо ще раз хочу сказати слова вдячності нашому керівнику - Дар‘ї!!!!! Тому що, завдяки їй ми усюди встигали і змогли насолодитись подорожжю, вона відвезла 7 туристів у Діснейленд і все доступно пояснила як і що там, та постійно контролювала наши аудіогіди і завжди відповідала на наші запитання та домогала у всьому!

P. s - будь-ласка, поверніть старі навушники, нові дуже не зручні і давлять у вухо, всі хто вже їздив були цим не задоволені!
Реклама
Відгуки про інші тури