Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Плюси і мінуси туру

"В цілому, це прекрасний тур і вересень - чудовий місяць для подорожей Європою. Відпочинок в такому турі не буде комфортним у звичному розумінні відпочинку, але буде дуже насиченим і пізнавальним. Париж - це мрія, яку кожен точно має здійснити!"

Відгук туриста Аккорд тур Varvara (Львів) на тур
Поїздка: 20 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Загалом, програма туру була дуже насиченою і залишила по собі позитивні враження. Керівник групи Олена Гладун спрацювала чудово, дякую їй за супровід!

 

Плюси туру:

1. Дуже насичена програма. За тиждень голова йде обертом від нових вражень. Тур передбачає 4 дні в Парижі (хоч це і були не повні дні через час в дорозі), і цього достатньо для першого знайомства з містом.

2. Вересень дуже гарний час для такої поїздки. Вже комфортна, не жарка погода для довгих прогулянок.

3. Керівник групи чудово супроводжувала протягом всієї поїздки.

 

Мінуси:

Перше, і ключове - це російська мова на екскурсіях. В Німеччині і Франції гіди по містах проводили екскурсії ворожою мовою. Про це не було попередження у інфолисті або при оплаті екскурсії. Змінити це керівник груп теж не міг.  

2. Розселення у готелі. В кількох готелях з туру в номерах Дабл були двоспальні ліжка, які неможливо розсунути. Це не комфортно і взагалі не гігієнічно - спати на одному ліжку з незнайомою людиною. Тож хто подорожує сам - зверніть увагу або одразу бронюйте одномісне поселення.

3. Це не мінус, а просто особливість таких турів. Від нього не варто чекати комфорту. Залесення у готель відбувалось о 23-24 годин, а сніданок і виїзд зранкувже о 6-7, тому треба бути готовим до такого формату. Також харчування буде досить спартанським, перекусами на заправках і тп. В кожному місті ти маєш або екскурсію, або час на повноцінний обід.  

Також хотілося б мати більше інформаційного супроводу протягом переїздів між містами. Наприклад, коротку розповідь від керівника групи про міста, які будуть відвідані. Під час дороги були пара фільмів і музика. Але, на мою думку, було б цікавіше слухати контент, який безпосередньо стосується туру.
Реклама
Відгуки про інші тури