Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Поїхали з мамою в тур Курортний роман й дуже засмутилися через погану організацію

"Довгий відгук про організацію туру в подробицях"

Отзыв туриста Аккорд тур Юлія (КИЕВ) на тур
Поездка: 23 сентября 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Жовтень 2023
Голосов 0 «

Отзыв на тур Курортный Роман  Отдых на море Испании Швейцария + Испания + Франция

Поїхали з мамою в тур "Курортний роман" з 23.09.2023 по 07.10.2023.

Буду розказувати про саме організаційні моменти, бо всім зрозуміло що країни в яких ми побували гарні й види шикарні, але тут справа в роботі Акорда.

Все почалося з того, що з цією фірмою сама їздила кілька разів й глобальних проблем не було, тому вирішили поїхати з ними знову. Зв'язалися з менеджером Акорда й мене перенаправили говорити з менеджером туристичної компанії My Travel, бо вони співпрацюють. Вибирали тур на 20, записалися за місяць, відіслали документи й домовилися, що оплатимо коли вже тур набереться. Я просила менеджера перевіряти набір в групі багато разів, часто він взагалі ігнорував мої повідомлення (читав й не відповідав), ледве витягла з нього інформацію після 9 вересня, що тур на 20 майже не набирається й краще брати на 23. Коли ще за місяць до дати виїзду з ним по телефону говорила й сказала що нам зручніше 20 число, він сказав що вже на 23 ледь не вся група набрана тому може нам туди? Й я подумала, що якщо 23 майже набрали то й на 20 скоріше за все швидко набереться, а потім виявилося що й на 23 немає набору й це я дізналася після 9 числа (було 14 людей з 20 потрібних для відправки туру). Через це до останнього не брала білети на потяг, що вилилося в те що довелося брати в останній момент й з Києва до Львова їхати 15 годин, а не 7-8.

Я розумію, що набір групи то непередбачувані моменти, але виходить мені брехали про майже повний набір на 23 число, бо він дорожче виходив, не розказали про реальну ситуацію, а годували казками. Якщо б вони з самого початку сказали що реальніше число 23, а не 20, то група набралась би набагато швидше, в нас багато було людей які теж на 20 хотіли й їх перекинули на 23)))

А тепер про сам тур. Нашим куратором/гідом групи була Анастасія Андрюхіна. Склалося враження, що її цікавили тільки й тільки інтереси Акорда й гроші зібрані на екскурсії. Єдине за що я її можу похвалити - доволі часті зупинки до вбиралень, бо раніше в турах з цим були часті проблеми, тут такого не було. Ну ще й вона нас справно рахувала й нікого не загубила, хоча тут ще заслуга групи, всі були пунктуальні.

З першого ж дня збирають гроші на всі майбутні екскурсії. Зразу сказала нам що Монблан - нереальне бажання, думаю, це просто така гарна замануха... Потім нас "порадували" голосуванням між другим днем екскурсій в Швейцарії, або Франція (Ансі та Авіньйон), й ми як дебіли піднімали руки, голосували, щоб потім дізнатися, що й це підлаштовано все й в ніяку Швейцарію вони їхати не збиралися, бо вже забронювали готель у Франції, тому їм не вигідно й оце піднімання рук було просто знущанням. Як то кажуть вибір без вибора.

Звичайно ж в перший день ми ні на які екскурсії не потрапили, а повинен був бути Краків та Катовіце по їх логіці, ми тільки вночі доїхали в готель.

Другий день: Були гарні екскурсії, природа мене підкупає, тому супер. Хоча екскурсоводи гнали аби швидше закінчити, бо в нас ніде й ніколи часу не вистачало й вільного часу було 30-40 хвилин й це дуууже мало.

Третій день: Почалася Швейцарія з екскурсії по Берну, що входить у вартість, потім ми проплатили екскурсію яка називалася "Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів" - 46 євро, й сказати що це лохотрон, то це нічого не сказати. Возили нас звичайно гарними дорогами, але екскурсовод співала деферамби горі Янг Фрау кілька годин підряд. Привезли нас в долину й сказали "у вас 30-40 хвилин вільного часу, можете походити пофоткати" там було ДВА нещасних водоспада з самого верху гори й все й після офігіння нам сказали, що тут багато водоспадів тільки весною, але ніхто навіть не подумав це сказати до, бо ну хай тупі туристи куплять))) Потім нас повезли в Інтерлакен на шопінг, висадили з автобуса й дали годину-півтори, оце й все за 46 євро з людини.

Четвертий день:

Ансі/Аннесі прекрасне містечко Франції серед Альп з величезним озером й ріками. Дуже мальовниче, затишне й миле з різнокольоровими будиночками й місточками через канали.

Потім нас повезли в Авіньйон, й тут почалися проблеми вже в дорозі. Людей, які не платили за екскурсії висаджували по дорозі, або заїжджали в якесь маленьке містечко, щоб їх там залишити й на це все ми втратили понад дві години часу.

В Авіньйон ми приїхали вже після 18:30, Анастасія нашого екскурсовода там підганяла, щоб вона все швидко розказала й в нас було більше вільного часу, але це такий бред, екскурсія закінчила через годину, коли все, крім ресторанів в місті зачинилося й наш вільний час (35 хвилин) пройшов в темряві, поки ми йшли до автобуса назад)))

Організація просто жахлива, купа тупих моментів, які забирають НАШ час, а ми ще й за це гроші платимо...

Й через купу таких моментів ми в готель приїхали в пів на третю ночі. Й це називається тур БЕЗ нічних переїздів. Кожен наш переїзд закінчувався вночі. Вони самі планували, що в Іспанію ми потрапимо й ще встигнемо на вечерю, яка була до 21:30. Поки ми їхали нас ще й заморозили, бо спереду автобуса всім жарко, а у нас в другій половині був дубар й звичайно потім ледь не весь автобус хворів.

Тут я вже не буду про кожен день розписувати, бо вже й так багато, але Виявилося що в нас Барселона, Гауді, й Монсеррат повинні були бути в ОДИН ДЕНЬ. Якщо б ми не підняли галас, то вони б нас просто пох*рили ще одну екскурсію на гору, коли там вся суть в шикарних видах. Ми після Барселони з Гауді повернулися в вісім вечора, а на Монсеррат в нас пішло шість з половиною годин, от ви можете собі уявити ЯК це все повинно було бути в один день?) А я можу уявити, бо Анастасія хотіла просто ще один вільний день на морі для себе от і все, тому пофіг за шо ми платимо, коли ми повернемося, про нас ніхто взагалі не думав всю цю поїздку.

В Іспанії в нас був поганий номер, вікна виходили на будівництво й коли ми лежали з температурою, працівники гепали весь день, а вночі волала музика з клубів.

Після Іспанії ми поїхали у Францію, знаєте що ми проїжджали зранку?) Авіньйон! Той самий Авіньйон який нам пох*рили тиждень до цього. Це ж так було логічно робити його тоді, не показувати нам Швейцарію, щоб потім через нього їхати. Просто дебілізм на дебілізмі.

Далі - Італія. Екскурсія "Озеро Комо" - ще один величезний лохотрон. Бо нам саме озеро навіть не показали, й саме озеро навіть не Комо називається, це МІСТО Комо по якому нас водили всю екскурсію й потім в годину вільного часу ми самі могли піти подивитися на озеро біля якого ще й будівництво, що довелося обходить багато сотень метрів, щоб НАРЕШТІ побачити озеро.

Останній день Будапешт був дуже гарний й екскурсія непогана, в нас ще була затримка через проблеми з колесами в автобусі, але не суть.

Ми вже їхали додому. Кордон з Угорщиною ми пройшли за 15 хвилин, бо ми були ЄДИНИМ! автобусом, у 16 людей білети були на 2:44 тому ми мали всі шанси приїхати вчасно, але знову ж таки завдяки Акорду й їх просто жахливій організації й жаги наживи, ми на кордоні з Україною простояли три години.

А ситуація така, Акорд набирає всіх хто платить й з нами їхала бабулька громадянка росії й Акорд ПРЕКРАСНО знав, що зараз купа проблем з дозволами для них в'їжджати до нас, що логічно. Й все одно допустив такого туриста в тур, бо ну а що? Гроші ж платять))

Анастасія прекрасно знала, що буде й спеціально нам збрехала, бо сказала що це зависла система й не можуть перевірити НАШІ! паспорти, але потім водій сказав що нічого не висне, це дозвіл не дають цій бабці на в'їзд й більше ТРИДЦЯТИ ЛЮДЕЙ чекали як дебіли коли цю бабку пропустять три години. Настя ще потім втики робила водіям, що вони нам правду сказали, напевно думала що ми всі тупі й не здогадаємося через кого це все, коли ми бачили як цю бабку викликали туди три рази.

Ми втратили гроші на потяг, купили нові й приїхали у Львів о 5:20. Більше тридцяти людей одного не чекають, якщо Акорд взяв такого туриста, то він сам має розплачуватися, а не інші люди, які цього вибору не робили. Моя мама була в автобусному турі, де бабця загубила рюкзак з паспортами, так викликали представника туру й він займався бабкою, а вся група поїхала далі й все, а тут все через одне місце.

Тому в мене тільки найгірші враження від цієї організації, від нашого куратора, вони робили все тільки на свою користь й взагалі не думали про людей за яких відповідають.
Реклама
Отзывы о других турах