Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нові враження в мою туристичну скарбничку

"Тур дуже насичений! Багато позитивних емоцій!"

Відгук туриста Аккорд тур Vera Barb (Харків) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 28 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Тур дуже насичений! В ньому не тільки велика відстань (понад 5 тис. км), але й багато цікавих місць і неймовірних вражень!

Для мене головною метою було – крім розвантаження від надважкої реальності, поповнити мою туристичну скарбничку новими місцями: Озерний край Зальцкаммергут (який я пропустила у попередньому турі), Ніца, Монако, Мілан, Коста-Брава, Барселона, Гора Монсеррат! І вони того варті! Це - надзвичайно мальовничі місця, які дарують шквал позитивних емоцій і незабутніх вражень!!!

Особливо зачарувало розташування Олімпійського готелю! А дорога до нього і далі за маршрутом – це щось неймовірне!!!!

Їз задоволенням милувалась і тими місцями, де бувала раніше - Зальцбург, Цюріх, Люцерн, Рейнський водоспад. Нові для мене - Комо (місто і озеро) та Ліон, теж сподобались! Несподіване захоплення викликало місто Грац (Австрія)! Його варто включати до Програми!

Дорога була непростою, багато «серпантинів», але професіонали-водії не давали приводів для хвилювання! Автобус був зручним, охайним, чистим!

Особливо хочу відмітити керівника групи Ірину Бернацьку! Від керівника багато чого залежить, тому нам повезло з Іриною! Вона дійсно професіонал! - знавець свої справи, високий рівень організації, комунікабельна, оперативна, тактовна і при цьому завжди мила і привітна!!! На маршруті робила своєчасні санітарні зупинки, давала нам цінні орієнтири, в готелях розселяла швидко,   інформувала нас чітко, ясно та ще  й дублювала інформацію у створеному груповому чаті! Таких працівників Компанії варто цінити!

Та, на жаль, їй доводиться вислуховувати скарги туристів, які стосуються безпосередньо Аккорд-туру! Усі, і я теж, невдоволені оглядовою екскурсією «Один день в Барселоні», який триває лише 1,5 години і не включає в себе головну пам’ятку міста – Храм!!! Їхати в Барселону, кружляти по вулицях і не побачити його візитку, яка знаходиться в цьому ж районі?! Це визвало надзвичайне обурення, яке відбило бажання купувати інші екскурсії по місту!!..

Оглядову Барселону варто включити у вартість туру – це було б хорошим і справедливим заманюванням туристів, а комерційні Бодегу та Фрагонар – за бажанням!

Менеджерам Компанії бракує такту у спілкуванні з туристами!... Куди подівались знижки для постійних туристів?

Та все ж бажаю Аккорд-туру розвитку і процвітання, але виключно за рахунок поліпшення якості послуг!

 
Реклама
Відгуки про інші тури