Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вражаючий і насичений тур!

"Вперше подорожувала з Акордом."

Відгук туриста Аккорд тур Анна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амстердам та Париж... запалив та привабив...

Особливо вразили Нідерланди та Франція! Тим, хто вирушає в цей тур, наполегливо рекомендую серед факультативних екскурсій - Волендам (Нідерланди) та Нормандію (Франція). Незабутні місця!

Будьте готові до швидкого темпу в подорожі. Зважаючи на програму - це нормально. Якщо з вами подорожує людина вікової категорії +, краще обрати альтернативний тур без нічних переїздів. Бо тут вони є.

Приємно вражена готелями. Всюди було досить комфортно та смачно (хоча коментарі деяких туристів щодо скромних сніданків, відверто дивували. Сумніваюсь, що усі вдома щодня снідають моцарелою і круасанами:) А тут нас цим балували.

Подяка Тетяні, керівнику групі, за зв’язок 24/7, піклування і чітку комунікацію! Також дякую капітанам туру – нашим чудовим водіям пану Миколі та Андрію: за безпеку, комфорт і почуття гумору) Серед екскурсоводів справжня любов – це пані Олена в Нормандії: цікава подача інформації, легкість і гумор! Закохала у себе всю групу!

Не робила ставку на Нідерланди, але саме ця країна влучила у самісіньке серденько. Особливо, так звана «Тиха Голландія».

В цьому турі за якихось 7 днів ми побачили красиві і унікальні місця. А відчуття, що подорож тривала місяць. Не вагайтесь (як це довго робила я), а сміливо вирушайте в чудову мандрівку! Втома – мине, а враження – на усе життя!  Дякую Акорд!
Реклама
Відгуки про інші тури