Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Кращий відпочинок у хорошій компанії

"Все почалося дуже неприємно, в останній день відправили інфолист, але це ніщо порівно з тим, яка чудова відбулася поїздка, і головне, що не було нічних переїздів, а ми могли спокійно переночувати в комфортних, гарних готелях із смачними сніданками."

Відгук туриста Аккорд тур Maryana (Виноградів) на тур
Поїздка: 04 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

"Душевний вікенд" - саме під такою назвою проходив наш тур, який завершився з неймовірними враженнями та позитивними емоціями. Крокуючи центральними площами міст з гордо піднятим прапором України розумієш, що це не просто екскурсія, а й досвід та нові можливості. Відрадно, що кожна країна нас зустрічала з вигуками: "Слава Україні". Об'єднавшись з усіх куточків України, ми комфортно і безпечно подорожували, адже з нами в групі були навіть військовослужбовці, які приїхали у відпустку, хвала і подяка нашим захисникам.

Щиро вдячна нашому гіду Оксана Калініченко, яка не зважаю ні на що толерантно відносилась до кожного з нас і мала терпіння по декілька разів повторювати одну й ту ж саму інформацію. Я рада знайомству з усіма, адже хороша компанія - запорука вдалого відпочинку. Нехай Господь дарує здоров'я, терпіння та найшвидшої перемоги.
Реклама
Відгуки про інші тури