Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший тур

"Хороший вийшов тур❤️"

Відгук туриста Аккорд тур Olena_serhiivna (Рівне) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 11 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Швейцарський вікенд   Цюріх, Берн, Люцерн + Мюнхен та Відень

Всім привіт!

Хочу написати цей відгук для тих, хто хоче його обрати та вагається. Пишу його, їдучи додому, в свою рідну Україну.

Тур почався з того, що нас їхало лише 15 людей і це таки скажу вам плюс, швидше проходять санітарні та і взагалі, будь-які, зупинки та те, що в автобусі можна обрати, будь-яке зручне місце. Далі кордон, чесно сподівалася що все пройде швидко, але це звичайно річ непередбачувана, тож на кордоні ми провели 14 год, що не могло не засмутити, це зіпсувало нашу вже заплановану вечірню прогулянку на кораблику по Будапешту, тож її не було, але це кордон і ніщо на це не вплине, тож будьте готові до різного. Тож з кордону першим нічним переїздом, ми попрямували до Мюнхену. Нічні переїзди це те, чого звичайно хотілося б уникнути в турі, але скажу вам, що якби їх не було, то часу в мальовничих відвіданих місцях було б набагато менше, тому тут їх треба прийняти і зрозуміти. Оглядові екскурсії в містах були пізнавальні та цікаві, без них подорож була б не така. Також я їздила на додаткові платні екскурсії, про що також не пошкодувала. Найбільше сподобалася поїздка Бернський Оберланд та долина водоспадів (у Швейцарії), мальовничість Альп та гірських озер просто захоплювали, краса природи неймовірна.

Окремо хочеться відмітити нашого гіда - Анну Горецьку, дівчина, яка знаходить потрібні слова та професійно організовує роботу групи. Також водіїв Ярослава та Володимира, які достойно виконували свою роботу.

Поїздка залишить вічний спогад, про красу Швейцарії (її мальовничої природи), про веселе життя Німеччини (безтурботне, на вигляд, життя німців) та про неповторну Австрію (Відень просто надзвичайне місто, яке вирізняється з поміж інших своєю архітектурою та історією).

Моя щира рекомендація поїхати в цей тур, для тих хто хоче красивих та світлих спогадів ????
Реклама
Відгуки про інші тури