Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок на Лігурійському узбережжі!

"У вересні відбувся мій третій тур з Аккордом, і перша подорож в Італію, про яку я мріяла вже давно! І все склалось просто чудово! Літня погода, ласкаве море, історичні місця залишили незабутні враження! Рекомендую цей тур усім!"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 09 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Куточок морського раю… відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії

В поіздку і Італію я збиралась вже давно і нарешті це відбулося! Як завжди, гарна організація в Аккорді сприяла легкій подорожі, яку супроводжували професійні водії, які прибули у ЛЬвів ровно о 22-59:), толератна і організована гід нашої групи Анісімович Марія, якій особлива подяка. Від неї ми дізналися багато цікавого під час переіздів і яка сприяла граному настрою усій групі. Крім того, мій син забув особисту річ в одному з готелів Італії, і Марія організувала її повернення прям додому, за що я їй дуже вдячна!  

В цілому, дуже гарний мальовничий тур, де збалансовано поєднані як екскурсій, так і пляжний відпочинок на морі! Ми мали змогу покупатися і позасмагати кожний день, що проносило багато задоволення як мені, так і моїм дітям! Венеція, озеро Гарда, Чінкве терре, Ніцца і Монако - місця, куди хочеться повернутися знов і ми обов'язково приїдемо ще!  

Дякуємо Аккорду за гарний віпочинок і бажаю усім нових незабутніх подорожей!   
Реклама
Відгуки про інші тури