Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже гарний відпочинок

"Щира подяка за цікаву та незабутню подорож з чудовим керівником групи Тетяною Красоткіною"

Відгук туриста Аккорд тур Андрій (Бровари) на тур
Поїздка: 03 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі і Охридському озері

З початку, ми збиралися їхати в Італію, але не зібралась необхідна кількість людей, і туроператор запропонував нам цю подорож в Грецію з заїздом у Сербію та Македонію. По-перше, нам дуже пощастило з керівником групи. Тетяна Красоткіна - дуже професійна, грамотна, толерантна, приємна людина. Всі питання, що виникали під час поїздки вона вирішувала швидко, спокійно, професійно. А її привітання " мої хороші" залишились з нами назавжди. По-друге, нам пощастило з транспортом. Комфортабельний автобус та його водії, особливо Сергій, допомогли зробити нашу подорож легкою та зручною. В якості побажань, можу порекомендувати встановити в автобусі WI-FI та на довгих переїздах пропонувати відео.

Всі готелі, в яких ми зупинялися, виконували свої функції, сніданки були смачними та зручними. Готель у Греції, в якому ми зупинялися на 6 днів, нам дуже сподобався. До моря 5 хвилин пішки, поруч 2 універсами, багато магазинів, ресторанів. Дуже гарне місце для відпочинку. Нам дуже прщастило з погодою. В жовтні там саме рай. Повітря - 25-28, море 23-25. Сонце ласкаве. Шорти, капці та ніяких забот. Майже всі єкскурсії були гарно сплановані та проведені, за винятком Грецької ночи, на яку зібрали велику купу різномовних людей. А їжа та напої були скудні та не дуже смачні. Розважальна програма теж сумна та одноманітна. А ось єкскурсії на острів Скіафос, Метеори, Олімп, Охридське озеро та монастир Св. Наума, Скопьє - дуже цікаві та незабутні. Велика подяка екскурсоводам в Греції та Македонії за гарні та цікаві екскурсії. На жаль, цього не скажеш про екскурсію по Белграду, де екскурсовод була нудна та ще й проросійська, як і вся Сербія.

Ми повернулися до дому, а душею ще там в нашій подорожі, в Греції, Макудонії, в сонці та ласкавому морі.

Щира подяка організаторам тура за незабутній відпочинок, і особливо нашому керівнику групи Тетяні Красоткіной за безмежене терпіння. До зустрічи!!!
Реклама
Відгуки про інші тури