Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур в якому було нелегко

"Це негативний відгук. Те що не сподобалось."

Відгук туриста Аккорд тур Liidkond  (Ізмаїл) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 11 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Східний акорд... Стамбул!

Я давно мріяла побувати у Стамбулі. Нажаль по датам підходив тільки це тур. Все почалося з оформлення. Менеджер не відповів не на одне питання, його цікавила тільки оплата.  Цікавий момент, коли нам запропонували вибрати місце та за це теж треба було заплатити.  Коли заплатили, виявилося, що вибір дуже великий. Було запропоновано або 12,13 місце або 29,30. Тому обирати було не важко. Дуже дякую.  

На питання про розміщення була відповідь, що скажуть за 3 дні до від'їзду. І тепер я розумію, чому. Тому що дізнавшись у якому курнику вас поселять ніхто б цей тур точно не купував.  

Негативні відгуки в соціальних мережах про цей готель є цілком правдивими. Але Ганна, що супроводжує нас, сказала що ми щасливчики, що житимемо в такому місці. Дивне у людини уявлення про щастя.

До речі, Ганна молодець. Абсолютно ненав'язлива людина. Одразу попередила, що краще її не шукати та не чіпати.

Жили ми у готелі The port. Район розміщення схожий на гетто з постійним шумом та брудом. Коли темніє, стає дуже страшно поза номером. Та й у номері не краще. У готелі курять у номерах. Сморід стоїть неймовірна. Вночі дуже голосно лаються.

У нас протікала душова кабінка, тож на підлозі завжди було своє Мармурове море. Коли я попросила у прибиральниці якусь ганчірку, сказали що можливо завтра витруть, а якщо ви не митиметеся воно і саме висохне.

Родзинка цього готелю це сніданок або як мені сказали, що зате не погладшаєте. Він дуже різноманітний і поживний. Огірки, помідори, маслини, сир, ковбаса та варені яйця. Відчувається турбота. Турист не витрачає час на сніданок, а одразу шукає автентичні місця Стамбула.

Була спроба випити каву або чай, але треба було привезти з собою чашку і тоді з баночки вам насиплять якогось порошку і скажуть, що це кава. Тому що вгадати неможливо. А чаю нема.

Тепер про екскурсію. Побувавши однією, відразу зрозуміло, що на інші можна не їхати. Нічого про Стамбул не дізнаєтесь. Але екскурсовод – хороший стендап комік. Трохи хамить. Так вам скажуть, що ви гарні, але не сильно свіжі. Так розумію, що в його гарем ми не підійшли.

Дякую аккорд-туру, що не заважали нам самим пізнати Стамбул.

 

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури