Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасно!

"Головне їхати з прекрасним настроєм і все пройде чудово!"

Відгук туриста Аккорд тур Tetiana (КИЇВ) на тур
Поїздка: 15 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Насичена та захоплююча водночас вийшла подорож в країну сиру, шоколаду та гірських пейзажів!

Не дивлячись на важкий переїзд, доооовге проходження кордону, післясмак від дивовижної краси побаченого залишиться в пам'яті на все життя!

Класика Зальцбургу, казкові будиночки Кольмару, пасучі корови на тлі Швейцарських Альп, набережна Люцерна... часом не вірилось, що я бачу цю красу своїми очима!!! Це фантастика!

Зауваження Аккорду - це прописані екскурсії в програмі туру! Якщо турист бажає потрапити на всі екскурсії, то це просто фізично не можливо зробити через брак часу. Тому, до цього туру має бути доданий ще один день, або доданий 1 нічний переїзд, або викреслені певні локації, на які не попадає група 100-відсотково.

Керівник групи - Влада Гаркава! Професіонал своєї справи, ввічлива, обізнана, чемна, стресостійка культурна дівчина, до якої дослухались всі туристи!

А її відповідь-повідомлення в групі у вайбері на деяке прохання туристів - "ВСІМ ДОПОМОЖУ"????????????????.

Тож, якщо побачите в інфолисті, що ваш супроводжуючий - це Влада, будь впевнені, що при виникненні додаткових запитань, вона дійсно допоможе, підскаже і знайде!!!

P. S. і не забувайте, що це АВТОБУСНИЙ тур!

Тож при відкинутому сидінні в атобусі не потрібно сидіти і бурчати з кислим обличчям. При цьому ви нормальним туристам настрій не зіпсуєте, тільки себе покажете не з кращої сторони)))

Хочете комфортно сидіти - сидіть вдома на дивані!!!
Реклама
Відгуки про інші тури