Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мало часу у містах Італії

"Мало часу у містах, багато в дорозі"

Отзыв туриста Аккорд тур Anna (КИЕВ) на тур
еще
21
фото
Поездка: 15 октября 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Рим притягивает нас! Вена, Флоренция и Венеция!

Назва туру "Рим притягує нас" не відповідає дійсності  - в РИМІ МИ ПРОВЕЛИ ЛИШЕ 5 ГОДИН.

Мали сподівання не тільки побачити і почути, та ще й відчути атмосферу міст Італії, особливо Риму, тому і обрали тур з даною назвою. По факту - ми пробігли  Європою.  

Час у країнах за 6-денну поїздку:

- Краків, Польща - 2години

-Відень, Австрія - 4години

- Флоренція, Італія - 5.5годин (а ті, хто їздили в Пізу, 2.5години у Флоренції)

- Рим, Італія - 5годин

- Венеція, Італія - 4години

- Будапешт, Угорщина - 2години

Прекрасні країни та міста. АЛЕ. Можливість спокійно походити, погуляти та посидіти на вулицях, спробувати національну кухню в зазначених містах, була тільки у випадку, якщо не бронювали екскурсії. ДУЖЕ ОБМЕЖЕНИЙ ЧАС ТА ПОСПІХ. Цікаво було взнати нову інформацію. Але... проходячи повз смажених каштанів у Відні - мы їх тільки понюхали, пробігаючи мимо, на скуштувати часу не закладено. З'їсти піцу в Італії - це майже проковтнути, бо треба почекати в черзі та бігти далі. Ватикан у Римі: Сикстинська капела бачила нас 3хвилини, бігли як скажені по музею, а до багатьох витворів мистецтва ми і не підійшли, про що мріяли.

Було багато цікавого, але, шановні маркетологи та розробники турів, будь-ласка, називайте картини своїми іменами і ІНФОРМУЙТЕ ТУРИСТІВ ПРО КІЛЬКІСТЬ ЧАСУ, ЩО МОЖЛИВО ПРОВЕСТИ У МІСТАХ ТА ЧАСУ У ДОРОЗІ.

Із великих мінусів:

- перші 2 дні взагалі не було можливості пообідати гарячою їжею (не бутербродами) на зупинках, що дуже не корисно для здоров'я

- відсутність можливості користуватися туалетом в автобусі та короткі санітарні зупинки при наявності великої кількості туристів у групі (біля 25жінок, в тч діти)

- тільки в 2х готелях була гаряча вода для чаю та запарювання каші чи супу (щось неймовірне, що наяВність чайнику є проблемою!)

- кімнати в готелях - окрема історія (відірвані ручки, розкладушка замість 3-го ліжка і тд)

- ціни на екскурсії та збори на міський транспорт завищені, враховуючи те, що тур недешевий

Наш Гід Христина - дуже позитивна та професійна, збирала всіх разом, добре координувала та веселила

ІТАЛІЯ - НЕЙМОВІРНА, ШИКАРНА ТА ЧАРУЮЧА. Навіть при перерахованих недоліках в турі, ми приїдемо туди ще. Головне, що отримали в турі - бажання повернутися і в неспішному темпі насолодитися красою

Аккорду дякуємо за можливість побачити інші країни, але хотілося б щоб ви попіклувалися трохи більше про інформування, комфорт і здоров'я туриста 
Реклама
Отзывы о других турах