Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш перший автобусний тур

"Весь тур пройшов добре, залишись задоволенні як організацією маршруту, так і керівником групи "

Відгук туриста Аккорд тур rennivez (Черкаси) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 17 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Це був наш перший з мамою автобусний тур. Дякуємо компанії "Аккорд Тур" за організацію і підбір таких цікавих міст та маршрутів. Також дякуємо приватному підприємству "Міжнародний Туристично-Сервісний Комплекс" Всі континенти" та відповідальній Левицькій Тетяні за рекомендацію і вибір цього туру.

Переїзди були довгими, але ми були готові до цього, так що з усіма труднощами впорались, в цьому нема нічого страшного. Якщо люди не розуміють, яка відстань між містами та країнами, то у них виникають претензії щодо часу у містах. При виборі туру радимо враховувати, що відсутність нічних переїздів скорочує час на екскурсії, проте є можливість відпочити в готелях.

Для першого разу такий тур - відмінний вибір, щоб побачити якомога більше та визначитись, атмосфера якого міста чи країни запала у душу, щоб в подальшому завітати туди надовго.

Бачили прекрасні, неймовірний місця та види, дякуємо велике гідам, які проводили пізнавальні та цікаві, захоплюючі екскурсії! За такий невеликий проміжок часу побачити Відень, міста Італії, побувати в галереї Уффіці та пропливти Гранд-каналом - насолода та купа вражень!

Окремо хочемо сказати величезне ДЯКУЮ керівнику нашої групи, Голойді Олені! Це дуже сонячна, привітна, дружня та розуміюча людина. Відповідно віднеслись до своєї задачі. Люди у турі різні, зі своїми примхами та характерами, до кожного потрібен особливий підхід. Олена справлялась з цим навантаженням, переймалась за кожного. Допомагала порадами (де смачно поїсти, купити сувеніри чи де краще самому погуляти у вільний час). Для цього потрібні витримка та відправлене ставлення до своєї роботи. Олена професіонал і просто гарна, добра людина!

З великим задоволенням готові поїхати з Аккорд Туром і хотілось би, щоб нашим керівником була саме Голойда Олена.

Отримали купу вражень, емоцій, а також гарних фото
Реклама
Відгуки про інші тури