Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зіпсоване перше враження

"Зіпсована річниця батьків!!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Di (Умань) на тур
Поїздка: 26 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Довго обирали тур батькам, які жодного разу не були в автобусному турі, тому скористались послугами оператора, щоб спокійно подорожувати

(маючи певні проблеми зі здоров’ям, які передбачають комфортну дорогу, які даний тур обіцяв).

Прибувши до автобусу зі Львова виявилось, що сидіння в автобусі не придатні для того аби на них сидіти (мовчу вже про те що це міжнародні поїздки, де люди можуть спати), сидіння треба тримати ногами пасажира ззаду!!!! Воно привязане на мотузку!!!! На скаргу до туроператора, водія відреагували так: «ми жертви обставин, це зламали пасажири минулої поїздки», провідниця взагалі пригорозила тим, якщо вони зараз не виїдуть, то не поїдуть взагалі, або віжміниться одна країна з туру. По дорозі сказали, що можливо замінять автобус, але виявилось, що ні, бо чекати автобус 5 годин, що тягне за собою скорочення місць подорожі.!! тобто за проблеми агенства та за кошт туристів вирішуються питання таким чином!

Також виявилось що відсутній кондиціонер, а розетки лише в частини місць, такий варіант був можливий, проте за кращі місця можна будо доплатити, але оператор про це нічого не сказав!!!

Ми дуже обурені і розчаровані, мала бути поїздка на річницю, а отримали біль в спині і щей по всім країнам їхати в таких умовах!!

Вимагаємо компенсацію за таку жахливу дорогу та на послуги масажиста!!

Відгук буде поширений в масовий простір!

Реклама
Відгуки про інші тури