Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Надзвичайні враження від скандинавських столиць

"Подорож була незабутньою і дуже різноманітною: морське узбережжя в Сопоті, плавання на поромах, скелясті дороги з сосновим лісом і озера з красивими пейзажами. А також три столиці Скандинавії! "

Відгук туриста Аккорд тур Надія К (Львів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 11 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Скандинавський бум: Стокгольм, Осло, Копенгаген! 3 столиці Скандинавії!

   Перша екскурсія була у Гданську, дуже сподобались його красиві будиночки на березі Гданської протоки, старовинні костели, ратуша, фонтан Нептун, багато корабликів, а також водне таксі. Побачили, як опускається сучасний підйомний міст через ріку, коли ми проходили по Довгій набережній Гданська.

  Відвідали курортний Сопот, походили босоніж по м'якому пісочку Балтійського узбережжя. Були і такі відчайдухи, які плавали в холодній воді! Після посадки у порту на пором і ночівлі схопились о 5-30 і побігли на верхню палубу зустрічати схід сонця. Вітер був сильний і холодний, дуже швидко жовтий сонячний обрій затягнувся густим туманом, пейзаж різко змінився, тому навіть не всі встигли зробити фото!

   Після висадки на берег поїхали на північ Швеції, до Стокольму, він нам дуже сподобався. Побачили старий район міста, а особливо багато арітектурної краси оглянули під час автобусної екскурсії. Потім - Осло, Гетеборг, Мальме. Кожне місто відкривало свою особливу красу. А проїзд по найдовшому в Європі Ересуннському мосту зі Швеції до Данії вразив надзвичайно, це справді диво інженерної думки. Вдалині з правого боку ніби на поверхні води стояла ''зграя'' білих вітряків, створюючи якусь фантастичну картину.  

   Опинившись у Копенгагені, ми з подругою не перставали дивуватись, скільки красивих локацій нас чекало також і у цьому місті!  Крістіансборґ з королівським манежем, Амалієнборг - зимова королівська резиденція, замок Розенборг і звичайно ж Нюгавн, звідки відправляються екскурсійні кораблики, все це потребує більше часу. Але ми були вірні девізу Галопом по Європі і нашому гіду Юлії Жирновій, яка вміло керувала групою, щоб встигнути виконати програму! За що ми дуже вдячні Юлії і водіям Михайлу і Олександру. Сподіваємось на наступні зустрічі з ними в Акорд-турі.

   І на завешення туру встигли побувати в затишному і чарівному Любліні. Дуже-дуже сподобався цей тур своєю красою і різноманітністю!
Реклама
Відгуки про інші тури