Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша подорож в Європу

"Тур чудово підходить для першої подорожі в Європу, щоб отримати гарні враження"

Відгук туриста Аккорд тур Юля  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 8 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Недавно повернулися з поїздки і хочу написати, що для мого першого разу в Європі, це було чудово.

Краків ми так і не побачили через те, що довго стояли на кордоні, а от в Празі, Відні та Будапешті дуже сподобалося.

Найбільше запамʼяталася прогулянка на кораблику «Чарівність Дунаю», замок Бельведер, неймовірний собор Віта та Будайська фортеця.

Нас супроводжувала Олександра Юрʼєва, дуже прекрасна людина, спокійна, цікава, добра, весела і з гарним почуттям гумору, все чітко і зрозуміло пояснювала.

Однозначно потрібно їздити в такі тури, щоб потім обрати місто, яке сподобалося, і провести в ньому спокійно ще декілька днів знайомства і прогулянок.

Мої рекомендації для тих, хто їде вперше: якщо за декілька місяців обираєте тур і підлаштовуєте свою відпустку на роботі, будьте готові, що тур може бути відмінений за два-три дні до поїздки, тому що не набереться група, і потрібно буде обрати інший тур; при обіцяному інтернеті в автобусі, його може не бути, тому якщо необхідно бути на зв’язку, в Україні подбайте про підключення роумінгу; будьте готові до довгого проходження кордону і обов’язково в дорогу беріть з собою щось пити та перекус з розрахунку, що цілий день можете бути в дорозі. Подушка для голови або на шию в дорогу must have.
Реклама
Відгуки про інші тури