Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий вікенд з школярами

"Осінній відпочинок на канікулах "

Відгук туриста Аккорд тур Юля (Полтава) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 22 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

На осінніх канікулах вирішили поїхати з дітьми в подорож, 29 школярів (15років) та 4 дорослих. Загальні враження від туру - супер ????

тепер розповім детальніше: автобус був на четвірочку, температура в автобусі постійно була з перепадами, то жарко, то холодно, звук в динаміках під час перегляду фільму був не якісний але водії виявились дуже терплячі, на наші прохання зупинитись та взяти багаж чи інші примхи пасажирів спокійно реагували. Наш супроводжуючий гід Галина - дуже позитивна та весела. Цікаві історичні факти, фільми, супровід - все на вищому рівні.

У зв'язку з тим що кордон проходили 10 годин, в перший день просто пропустили Краків, на наступний день чудову екскурсію по Кракову провів екскурсовод Микола - дуже сподобався як розповів про Краків. Потім ми вирушили в Прагу, але нажаль попали лише в вечері, тому знову часу було обмаль щоб просто неспіша погуляти (((

На третій день - Австрія. Величний Відень зустрів нас дощовою погодою ???? але враження від міста - неймовірні, незважаючи на те що це мій третій візит у Відень. Екскурсовод у Відні мені найбільше не сподобалась... Запізнилась, а потім галопом пробігла з нашою групою, текст сухий, без емоційний якось так...

Прогулянка по Будапешт - найдовша, ми гуляли містом більше 12 годин, їздили в метро та на трамваї, вдень та вночі фотографувались, тому Будапешт запам'ятається лише приємними спогадами ????

А ще хотілося б добавити пару слів за готелі: 1. У Кракові - був дуже гарний готель, (я б дала тверду четвірку) сніданок смачний. 2 Прага - чесно кажучи мені не сподобався, але на 3 зірки - то норм. 3 в Будапешті ми ночували дві ночі - готель просто супер, їжа смачна, асортимент вражає!!!   Чистий готель, полотенця міняли щоденно, вид з вікна на річку - Дунай.  

Велика вдячність Аккорд-туру за можливості бачити світ ???? 

Реклама
Відгуки про інші тури