Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Як я закохався вдруге

"Якщо розповісти про мою подорож в трьох словах, то: "Це було неймовірно"."

Відгук туриста Аккорд тур Андрій (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 22 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

У всіх є свої сім'ї, захоплення, і, звісно, робочий графік. Окрім менеджерів Акорду, бо відповісти на безліч питань щодо подорожі їм вистачило і досвіду, і спроможності, і часу. Велетенський плюсяра Вам в карму!

Водії... Ці круті чоловіки зробили абсолютно все для комфортної подорожі. ЗАВЖДИ вчасні, ЗАВЖДИ доречні, ЖОДНОЇ аварійної ситуації або різкої зміни напрямку руху. Таких легких нічних переїздів я не пригадую. Я був готовий віддати їм всі запальнички Парижу, але вони у відповідь посміхались і завжди пропонували свою).

Гід. Дійсно ГІДний. Точніше гідна. А ще точніше - просто сонечко, і парасоля, і вагончик метро, і ключ, що відчиняє будь-які двері і, напевно, знає відповіді на всі питання. І на моє щастя, окрім професіоналізму Юлія Гвоздецька має просто невичерпний запас людяності і розуміння. Ми всі ладні були носити її на руках, та вона завжди була попереду і вказувала нам шлях до пригод.

Я не знаю ХТО підбирає екскурсоводів в кожному окремому місті, але завдяки цій людині я справді закохався в Париж вдруге. Як сказала енергійний і веселий екскурсовод Юля (Монмартр): "Париж - це болото, яке затягує", - чого і всім бажаю.

P. s. Наступну відпустку так само проводитиму з Акордом.
Реклама
Відгуки про інші тури