Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший з моїх відпочинків

"Програма туру була непогана, але не вистачило професіоналізму ні менеджерам, які планували тур, ні супроводжуючій Наталії Теодорату"

Відгук туриста Аккорд тур Таня (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три горішки для Попелюшки  Дрезден, Прага, Краків

Все почалося з негатива: за будь-яке місце в автобусі треба обов'язково доплатити 13 євро, інакше вибере комп'ютер місце для вас. Хочеш сидіти з подругою - плати.  

1 день. Виїзд в 8.16. Знаючи про довгий перехід кордону, потрібно було виїхати раніше. Вже зразу було зрозуміло, що у Вроцлав ми не встигаємо. В готель приїхали за північ.  

2 день. Дрезден. Екскурсія - 30-35 хвилин. Після такої нелогічної, непрофесійної екскурсії ми нічого не дізналися про Дрезден. Екскурсія була проведена російською мовою. Наступна екскурсія "Чарівність Ельби"  тривала стільки ж і теж російською мовою, і інформація була цікава, але із-за великої кількості туристів на пішохідній екскурсії (до 60 чол.) і поганій роботі диктофонів вдалося почути дуже мало.  

3 день Прага. Чудовий екскурсовод.

4 день. Виїхали в 7.15. В Краків приїхали в 15.20. Оголосили виїзд із Кракова в 18.00. За цей час планувалося проведення 2-х екскурсій і обіцяли дати 15 хвилин на обід. І на все це 2 години 40 хвилин! І керівник Наталя сказала, що друга екскурсія в Казімеж повинна бути обов'язково, адже в турі було двоє іменниників, яким пообіцяли екскурсію в Казімеж в подарунок! Добре, що екскурсовод в Кракові був справжнім професіоналом і зміг пояснити хорошій, але непрофесійній, та й не бажаючій стати професіоналом Наталі, супроводжуючій, що 2 екскурсії за такий короткий час не можливі. На жаль, хороша людина - це не професія. І, як мені здається, що, якби на місці Наталі був професіонал, він би зміг врятувати величезні недопрацювання по поїздці Аккордтуру.
Реклама
Відгуки про інші тури