Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Казкові осінні канікули в Парижі

"Неймовірні, цікаві канікули з донькою в Парижі, Нормандії та інших прекрасних містах!"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна та Марія (Запоріжжя) на тур
ще
16
фото
Поїздка: 22 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Вирушили в ми з донькою 14 років перший раз в атобусний тур. Дуже хвилювалася, щоб ця подорож не була занадто втомлюючою, тому обрала цей тур без нічних переїздів. І все виявилося просто чудово, на одному диханні! Бо були переїзди на невеликі відстані та заселення в комфортні та гідні готелі, особливо в Парижі та Франкфурті-на-Майні!)

Ми могли б ще пару днів провести в неймовірної краси місті Парижі!)) Я навіть не очікувала на скільки це місто цікаве, величне та вишукане. Ми обрали багато класних екскурсій з професійними гідами, які тільки покращили наші враження. Це екскурсія "Вогні нічного Парижу" з класним гідом Олесею, це чудова оглядова площа Трокадеро з видом на Ейфелеву вежу, де під музику мерехтять вогні вежі, що не можна відвести погляд. Це дуже цікава екскурсія в Лувр з досвідченим гідом, якщо не помиляюся, Андрієм. Дивовижна екскурсія в місто Етрета в Нормандії досі згадується в думках своїми пейзажами. Просто крута поїздка в парк розваг Діснейленд, де ми змогли відвідати всі цікаві нам атракціони, а деякі навіть двічі, розпочала нашу мандрівку по ньому розважальна програма з усіма популярними мультгероями, а завершилася феєричним вечірнім шоу ілюмінацій! На завершення знайомства з Францією ми заїхали у Версальський дворець, резиденцію королів, який до цих часів зберігся у прекрасному вигляді з розкішними залами, меблями, картинами минулих епох.  

Всю нашу подорож нами опікувалась прекрасний організатор туру Роговська Дар'я, завжди декілька разів пояснить, застереже, зробить все, щоб нам було найкомфортніше та безпечніше, як на екскурсіях, так і у вільний час. Завжди спокійно, з посмішкою та легкістю супроводжувала нас та наперед продумувала всі моменти. Дуже дякуємо їй за її професіоналізм!

Також хочеться відмітити першокласних водіїв Андрія та Тараса, які безпечно та своєчасно нас возили та завжди були в доброму настрої та з прекрасним почуттям гумору, що також додавало свого шарму та спокою в подорожі!

Ще в нас вийшла чудова подорож завдяки класній команді мандрівників, практично всі були мами з дітьми-підлітками, які вирушили відпочити та відвідати нові міста на канікулах!
Реклама
Відгуки про інші тури