Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна і різнобічна Італія

"Незабутні враження про Італію"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Полтава) на тур
Поїздка: 23 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Італія…. Як давно я мріяла побачити цю країну. І ось моя мрія здійснилася. Розпочалася подорож з відвідування Будапешту, саме там ми ночували першу ніч. Це місто чарівне, гарне і чисте. Першим італійським містом яке ми відвідали була Верона. Це невелике місто, з вузенькими вуличками, чарівною архітектурою і безліччю квітів і зелені. Слідуючий містом була Флоренція, в порівнянні з Вероною (маленьке місто), вона все ніби обласний центр. В Флоренції уже більш масштабні будинки, взагалі ніби інша архітектура. Санта-Марія-дель-Фйоре (кафедральний собор) просто зачаровує своєю величчю і красою.

Довго гуляти по Флоренції в нас не було часу, так як діти дуже хотіли побачити Пізанську вежу, а завдяки нашій супроводжуючій Наталі ми змогли потрапити на цю екскурсію. Вежа дійсно гарна, як на мене схожа на весільний тортик. Далі ми помандрувати до Риму. Однозначно я й досі для себе не зрозуміла своє ставлення до цього міста. Рим на скільки різний, з оного боку античний, стародавній, з іншого сучасний і метушний. Однозначно сподобався чи ні, не знаю, але дуже зацікавив. Рим ми бачили вдень, а також могли оцінити чарівність вечірнього. Ватикан просто зачаровує, а гід Ярослава (безмежно гарна, цікава і зарізматична жінка) дуже цікаво все розповідала. Сан-марино - це кохання з першого погляду. Карликова держава просто зачаровує своєю архітектурою і краєвидами.

Окремо хочу подякувати супроводжуючій Наталії. Це наша мама під час подорожі. Вона допомагала підрахувати так час, щоб усі змогли відвідати саме ті екскурсії, на які хотіли потрапити. Наталія допомагала з питаннями, що пов’язані з квиточками по місту, а також давала гарні поради щодо закладів, які цікавили туристів.
Реклама
Відгуки про інші тури