Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Корпоративна поїздка

"47 осіб перезавантаженні морально, з новими силами, емоціями і енергією повернулись з туру і приступили до свого економічного, продовольчого фронту на зустріч Перемозі????????"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (Вінниця) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 11 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

 Група працівників МХП разом зі своїми родинами, а це 47! осіб були в турі "Найкращі хвилини в Італії".

Про самий тур можна писати багато яскравих моментів, але в теперішній час важливо, хоч на мить побути в повній безпеці, спокої і мати позитивні емоції. Нам це вдалось завдяки 3 особам: 2 професійним водіям і гіду Гончарук Оксані.

Додаю відгуки туристів, групу якої я представляю:

- Сачик Валентина: Щиро дякуємо за бурю емоцій яку ми отримали під час подорожі, безліч вражень від побаченого та позитиву яким ми зарядились. Миру, добра любові бажаю нам усім!

- Андросова Валентина: Дякую за класні емоції, фото і круто проведений час

- Тумачок Тетяна: Це була дійсно дуже і дуже крута подорож. Дякую організаторам, особливо гіду Оксані, що так грамотно підійшли до всіх і всього. Дякую всім нам - ми були слухняні.... Подорожуємо далі... Миру всім.

- Руда Віта: Щиро дякую за таку чудову поїздку, все було на висоті, неймовірне враження залишиться на все життя. Гід Оксана Гончарук, ви просто супер такою і залишайтесь. Дякую Вам за ці дні в турі♥️!

- Вдовиченко Оксана: Дякую, Оксаночко! Дійсно крута подорож!!! Величезний культурний вклад в себе. Тепер хочеться пізнавати більше і більше про місця, в яких побували. Оксано, Ви неймовірні!   У вас скільки знань, надзвичайно цікаві  та пізнавальні розповіді, ніяких ніде проблем, миру Вам і здоров'я!

Я приєднуюсь до слів подяки в адрес керівника групи Гонтарук Оксани і від себе особисто хочу подякувати ще менеджеру Денисюк Світлані за весь час супроводження документального оформлення групи.

Ви  всі неймовірні!! ????????

Швидшої всім Перемоги!

Яскравих емоцій!

Побільше штампів до закордонного паспортів!

Подорожуючи світом ми не стаємо бідними, ми стаємо багатими!
Реклама
Відгуки про інші тури