Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закохали в Швейцарію

"Дуже дякую вам за вашу роботу. Я і мама були в повному захваті від туру. Це була її перша поїздка в Європу. Ми мали дуже мало часу і не мали організаторських здібностей.. куди, що і як… Ви зробили все за нас і навіть ще більше. "

Відгук туриста Аккорд тур Марина Miumiu (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 листопада 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Першочергово ми замовляли інший тур до Німеччини але за 1 день все змінилося, тур відмінили і довелося обрати щось інше… було багато сліз, але альтернатива перевершила сама себе. По-перше хочу подякувати наші неймовірно класній команді!!! Наш гід Оля просто неймовірно класна людина яка знає свою роботу на усі 100%. Дні короткі та вона так чітко все скерувала, що здавалась сама пані вдача була на нашому боці і ми все встигли по програмі. Оля знала всі найдрібніші деталі, які б допомогли нам у подорожі! А її цікаві історії про міста були навіть цікавіші за екскурсію. Браво нашим професійним водіям Ігор і Тарас то просто Боги дороги і хороші люди. Нам було максимально комфортно як і з командою так і сам автобус був настільки зручний, що такий довгий кілометраж і не відчувався) Краєвиди захоплюють, не відмовляйтесь від платних екскурсій то сам сік! Люцерн, Галльштатт, Мюррен в саме серденько! Звичайно хотілось би набагато довше гуляти відпочивати в містах, відчути більше атмосферу, але адекватно розумію, що за такий короткий час проїхати таку відстань з екскурсіями і відпочинком в готелі вільний час то велика розкіш)

P. S. Боялися пити водичку, через страх не встигнути в санітарну кімнату… ну то дрібнички.

Рекомендація для тих хто планує 1-й раз поїхати саме в цей тур. Не витрачайте час на купівлю подарунків. На 4-й день вас завезуть після Альп в місто там Багато сувенірних лавок і магазинів з годинниками і шоколадом Швейцарським. Насолоджуйтесь!
Реклама
Відгуки про інші тури