Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

По Європі

"Трішки нудизма та лірики про емоційний стан та враження.????????"

Відгук туриста Аккорд тур Yellocity (КИЇВ) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 18 листопада 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Всім привіт. Ну що, реальний відгук про тур? Я їхала з Києва на потязі до Львова, бо сам автобус відправляється зі Львова. За день мені подзвонила дівчинка (мій ще майбутній супроводжуючий), Анастасія. З інтонації було зрозуміло, що вона намагатися знайти підхід навіть по телефону. Одразу скажу, вона прям дуже крутий супроводжуючий. Я про все і одразу, про організацію, про потреби, про " можно листівку кинути тобі в рюкзак", про " у нас іменинниця, не встигаємо купити ігристе, будьласка купи поки будем на єкскурсії" і тд.

Потім, мене додали в в viber в группу з такими ж туристами цього тура як і я, де Анастасія написала дуже детально що з собою взяти, де буде автобус, коли і коли буде розпочата посадка, плюс геолокація (що за 8 днів тура стало звичкою, нормою, бо по геолокаціям ми після самостійних прогулянок шукали автобус). В день від'їзду рівно у вказаний час, прям хвилина в хвилину, в цю ж группу приходить повідомлення де автобус і що можна вже підходити. Перше, що я почула біля автобусу " друзі"... і так весь тур наш супроводжуючий зверталась до нас..., якось дуже по доброму без негативу і дуже легко. В перший день ми поїхали на кордон. Наші хлопці (на кордоні, наша сторона) дуже довго навіть документи не підходили взяти, лише пройшлися з собакою (породи джек-рассел) біля валіз і ми стоїмо чогось чекаємо. Бачимо як кордон Польщі вже третій автобус відпустив, а ми стоїмо. Настя постійно підходила до них, але самі розумієте... вже як є, проїхали ми не так швидко як хотілось. Кордон Польщі більш організований, навіть україномовний перекладач сидів, впустили в туалет, жіночка в формі трішки, але голосно обматюкала водіїв, щось їй автобус не подобався, чи щось типу того. Кумедно.) І ось ми вже на території Польщі.

Польща. Їдемо до Варшави де вже нас чекає гід на екскурсію "Таємниці загадкової Варшави". Пам'ятаю як по центру автобуса стоїть Настя і в мікрофон говорить " друзі, я вас вітаю, ви в Польщі, ще трішечки, майже приїхали. ". А потім вона дуже детально розібрала для нас нашу програму на всі дні, де... що.. як, що краще подивитись, що буде прям дуже цікаво. Якщо не помиляюсь, з екскурсіями, які додаткові та за окрему оплату, ми розібратись в цей же день та оплатили їх одразу. Ви можете їх добрати і потім, АЛЕ в Лувр, якщо одразу не взяли, можете не попасти, бо з білетами там треба вирішувати трішки заздалегідь. Вся програма екскурсій так спланована, що нашим трансфером є цей же автобус, тому ви побуваєте на тих екскурсіях, котрі обрали більшість в автобусі. Діснейленд на практиці ви можете поїхати самостійно і в відведену годину приїхати по гіолркаціі. Але, вам не вистачить часу, тому, краще не плануйте. І ось так ми швиденько доїхали. Що можу сказати про Варшаву... У нас був гід Наталія. З такою любовью і захопленням розповідала про це місто. Дуже крута, прям дуже. Мені лише не подобається, коли гіди заводять в середину церков, це вже моя думка... Я не настільки релігійна, вірю, але в інших країнах щось не хочеться... Та все ж, на вулиці було прям капець як холодно і ми мали змогу послухати про історію Варшави та погрітись. Після екскурсії у нас було 40 хвилин вільного часу до відправки автобуса. Настя скинула в группу геолокацію (для тих хто забув де автобус) і ми розбіглись по кафе та сувенірмим лавкам. Місто красиве, цікаве, кухня смачна, мова схожа на нашу, можна розрахуватися картою, розуміють англійську. Після ми поїхали до готелю. Що цікаве, в кожен готель, в який ми заселялись, ми приїжджали десь о 22:00. І, автобус, по правилам безпеки, мав відстоювати 9 годин. Тобто, заїхали в готель в 22:00, виїхати можем о 7-й ранку. Першу ніч ми провели ще на території Польщі за 150 км від Берліну. Зовсім близьки та в 22:00 всі були з ключами від номерів. Так, як я їхала одна, мене поселили в номер ще з двома дівчатами. В основному всі жили по 2 людини, лише за бажанням (сім'єю приїхали, або 3 подруги). Розселять намагаються по віку. З самого початку я прям дуже обурилась, що буду жити в трьох, але потім, повірте, так навіть веселіше. Ранок, зібрались, пішли на сніданок і після сніданку погрузили сумки/чемодани в автобус. Що можно сказати про сніданки. Скремб, нарізка сиру, ковбаси, хліб, кава, сок, круасан... такий мінімальний набір, але навіть я знайшла що поїсти. Водії живуть в тих же готелях, що ми і снідають так само. Мені попались два профі. Ви би бачили якими маленькими вуличками вони розвертається і де паркують великий автобус. Це щось. І ось, в домовленний час ми вже всі в автобусі і відправляемось в Німеччину, в місто Берлін.

Німеччина. Берлін, столиця. По приїзду нас вже чекав гід на обзорну екскурсію, що входить в тур " Відвертість Берліну". Я не пам'ятаю ім'я гіда, але скажу, що було цікаво, навіть почекала нас 5 хв коли ми забігли за сувенірами. Велич цього міста складно вкласти в декілька слів. Дуже історичний, дуже творчий, дуже атмосферний... Рекомендую, якщо ви вперше в Берліні, одразу взяти екскурсію "Берлін крізь часи". Вона більш детальна і не важка, але враження після... ви зрозумієте мене. Після у нас було до години вільного часу, щоб по гіолокаціі, яку нам заздалегідь Настя скинула в чат, поїсти, дойти до автобусу та щось купити із сувенірів. І знову ми сідаємо в автобус та відправляємось в готель, що знаходиться в місті Дюссельдорф. Їхати десь 500 км, тому відправляємось так заздалегідь.

Дюсельдорф, Німеччина. В цьому місті ми лише ночуємо, але... Ми з сусідками, одразу після заселення, викликали таксі в місто та поїхали прогулятися. Єдине, про що ми просто забули, що в Німеччині неділя вихідний і вулиці були просто пусті, магазини закриті, лише ларьок знайшли де і купили трішки алкоголю для настрою. Але, це того варто, маленьке Токіо, Алея Королів, старі будинки, одинокий трамвай та дуже світлі вулиці. UBER працює тут, але не всі водії знають англ... І знову, ранок, сніданок, автобус і ми їдемо в Нідерланди.

Нідерланди, Амстердам. Ви тут закохаєтесь в стиль життя. Оглядову екскурсію будете слухати так собі, бо візуальні враження заглушать все, що ви будете чути. Ці кольорові будівлі, спокійні люди, канали. Я взяла ще екскурсію в провінцію та про вечірній Амстердам і, мені прям сподобалось. Вони різні кардинально. В одній ви побуваєте містечку як із казки, де скуштуєте сири, знаменитий бутерброд з оселедцем, побачите як люди цінують естетику вулиць, де кожен куточок як на обкладинку журналу. Я була в захваті. А в іншій ви побачите все, що є на вулиці червоних ліхтарів, та місто з іншої сторони, прям зовсім іншої. Після екскурсії ми поїхали заселятись в готель. Готель нормальний, не 5☆, але ми виспались. Вранці, як вже завжди, сніданок та виселення, валізи ставимо в автобус і відправляємось.))) Я собі взяла екскурсію Гаага та Делфт. Тут без коментів. Це якийсь неймовірний для мене день. День, коли ти розумієш, що ви сьогодні їдете вже з Нідерландів, а дуже не хочеться, дуже. Але, їхати нам до Брюсселю 200 км, тому ми намагались максимально побути ще, прям до останньої хвилини впритик.

Бельгія. Брюссель. Ось тут мені не дуже сподобалось. У нас було мало часу. Ми приїхали, одразу почалась екскурсія, десь пів години на супермаркет, щось купити з їжі, поки вийшов щоб взяти хоч магніти і ты вже запізнюєшся на автобус. Якось дуже галопом. Гід україномовна, намагалась максимально розповісти, показати, але, але... Щоб ви розуміли, часу не було навіть фірмові вафлі скуштувати. Але, площа вражає, ви будете під враженням всю дорогу до готелю і навіть по поверненню додому.))) Це місто для вас буде проїздом, як би невеличкою зупинкою, щоб трішки познайомитись і захотіти повернутись В Брюсселі після вільного часу (котрого майже не було) уже швиденько ми зібрались біля автобусу і поїхали до готель, що знаходився вже у Франції.

Франція. Париж. Про сніданки тут ви можете забути. Кава і круасан з джемом тут це норма. Сам готель нам дістався максимально не дуже. Маленька кімната, місце для третьої людини якась коротка розкладушка, що зайняла майже всю площу кімнати. Ми наші валізи не знали де розкрити. Ліфт? Ні. Сходи металеві на вулиці на 2-й поверх з валізами. Ввечері піднімається все, зранку тим же шляхом спускаємо. Wifi не добивався, ще й сніданок... кава+круасан+шматок багету і джем. Але, це враження стерлось одразу після того, як ми заїхали в Париж. Якщо бути чесними, 2 дні зовсім мало, бо на практиці навіть 2-х днів немає, лише півтора. Із рекомендацій, обов'язково беріть екскурсію по вечірньому Парижу, Лувр дуже швидка, але об'ємна... основне вам покажуть, як для знайомства круто. З парфумами, цікаво, я навіть купила дещо, але після Лувра трішки важко було. Версаль, я не пожалкувала, цей масштаб в контрасті з золотом, ты наче переніс себе в ту епоху. Дуже круто, ще й є час трішки погуляти містом, як завжди десь хвилин 40. На Діснейленд часу взагалі немає, а хотілося. Так пролетіли 2 дні і за ці дні ти просто забудеш про негатив після першого того готелю, що сталося і зі мною. В Парижі я максимально намагалась побувати всюди, екскурсію всі різні і не схожі, рекомендую брати все, де встигните, це варто вашого часу, грошей та легкої втоми. Через довгу дорогу ми виїжджаємо заздалегідь, щоб заселитись десь о 22:00.

Німеччина. Франкфурт. Тут вже не Франція, але на сніданок можно знайти круасан та щось більш суттєве, більш європейський сніданок. В готелі була ситуація з номером, нам дістався номер в якому спальне місце для третьої людини було додаткове та зламане... ще й номер малий, прям на стільки, що 2 валізи заповнювали вільний простір. І ось тут, наш супроводжуючий, Настя, буквально за 5 хвилин все вирішила і замінила нам номер. Дуже швидко і без зайвих пояснювань. Це місто хотілось побачити більш ніж 1 день, але я зрозуміла, що точно повернусь. Це дійно німецький Нью-Йорк, по іншому тут і не скажеш. Я взяла екскурсію де нам дали спробувати вина, прогулятись маленьким містечком яке вже прикрасили під новий рік... Це атмосфера Різдва, гарячого глінтвейна, ялинкових прикрас та смачної їжі на ярмарці. Мені сподобалось.

Чехія. Прага. Після сніданку ми поїхали на метро, що прям біля готелю в місто Прага. Дуже схоже на Київ та Львів, але по іншому, більш масштабне. З самого початку я подумала " не в захваті". Восьмий день, трішки важко, але потім, коли гід нас повів в глибину міста, показав міст, панораму, багато історичних будинків... я змінила думку.

Що я хочу сказати, цей тур класний. Просіть супроводжуючого Анастасію, вона прям класна, швидко підлаштовується, вирішує питання, до всіх уважно, на любі потреби щось порекомендує і навіть допоможе. Водії, це окрема подяка, швидко, впевнено по любим дорогам і на любі парковки. Ви трішки будете втомлені, тиждень без перших страв, але вам сподобається!
Реклама
Відгуки про інші тури