Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Коли реальність краща за очікування

"Давно чекала такі відчуття,коли переповнюють позитивні емоції.І, нарешті,я це отримала! В цей тур має поїхати кожен українець,бо нам всім є від чого бути втомленими.Ти ніби потрапляєш в інший світ,той,що був колись,коли ми насолоджувались життям..."

Відгук туриста Аккорд тур Елена13 (Львів) на тур
ще
45
фото
Поїздка: 18 листопада 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Цю подорож ми планували на 9 листопада. Я і мої батьки. Але не вийшло з відпусткою. Була засмучена, бо розуміла, що 18.11 буде ще холодніше і можуть бути дощі.

Але ми вирішили нічого не змінювати і їхати.

Навіть не знаю, з чого почати... Напевно, з кінця)))

Мені дуууууужеее сподобалося!!!!! Дякую за це всім причетним!

Особлива подяка Насті Гомелі-нашій керівничці групи. Дуже професійна і позитивна, привітна. Все було чітко, всі локації були проговорені усно, потім продубльовано у групу вайбер. Це дуже зручно.

Також комфортний чистий автобус, над сидіннями виходи для зарядних до телефонів, привітні водії, які везли нас з комфортом і допомагали з багажем.

Хочу відзначити одного екскурсовода. Леся в Парижі. Я просто прибалділа від її екскурсії. Якщо ви (хто це читає) попадете до неї на екскурсію, то вам дуже пощастить.

А тепер про тур.

Підбір міст у турі такий, що ти не встигаєш емоційно оговтатися від одного, як вже розривають емоції у другому місті. Я так давно хотіла от цього сплеску позитивних емоцій-і я це отримала! Чи раджу я вам поїхати?

ТАААК!!!

Гарантую, що не пошкодуєте, що обрали саме його!

Я не чекала чогось особливого від Парижу. Бо чула, що це місто брудне, що будуть суперечливі враження. Але, як виявилося, місто змінилося. Там чекають на Олімпіаду 2024 і з кожним днем все стає красивіше, міняється на очах. Нам пощастило. Ми його вперше побачили причепуреним. Так розповіли ті, хто був там раніше. Це зовсім інший Париж. Тепер він справжній, тепер він такий, яким його всі уявляють-яскравий, мереживний, модний, у вогнях різдвяних прикрас, помпезний, багатий, розкішний... І перша думка, яка в мене була "ЯКБИ Я ЗНАЛА, ЩО ПАРИЖ ТАКИЙ, -ВІН БУВ БИ МОЄЮ МРІЄЮ! "

Я боялася, що буде гірше, бо їдемо не 9, а 18 листопада. Але все, що не робиться-робиться на краще. Всі міста готуються до Різдва, все світиться вогнями, все прикрашено. Тільки і встигай робити фотографії. Десь вже стоять ялинки, десь вчора відкривався різдвяний ярмарок. Уявляю, яка там, ще більша краса, буде у різдвяний період. Не можу виділити якесь одне місто. Всі міста дуже гарні і різні.

До речі, в Амстердамі спробувала "запрєщьонку")). Кекси відтепер більше не будуть такими, як раніше))) Щоразу буде асоціація з амстердамським (і скажу вам, що більше не хочу).

Рюдесхайм-на-Рейні. Різдвяне містечко, де ми дегустувати смачнюще вино у льосі, магазин новорічних іграшок ручної роботи (обережно! ви захочете це все купити))

Загалом, тур дуже насичений, дехто за життя не побачив стільки, скільки є в цьому турі. Весь час зайнятий, але це того варте! Готелі достойні, харчування теж. Було два 4*, решта готелів 3*. Нам лише у Франції попався готель з поганим скудним сніданком. Раджу Аккорду відмовитися від цього готелю, а точніше мотелю. Коли ви селите туди туристів, ви псуєте собі репутацію.

Група була дружна, рада буду знову поїхати з ними в тур.

Це моя третя поїздка з Аккордом. І я починаю відчувати якусь ломку між подорожами.

Підсумок. Я дуже гарно відпочила, отримала весь спектр позитивних емоцій. Тепер приїду додому і буду завантажувати фотки в соцмережі, згадуючи, як було круто і мріючи про нові подорожі. До зустрічі, Аккорд!

Величезне дякую!!!

Реклама
Відгуки про інші тури