Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Яскраві емоції від засніжених Альп

"Нас в автобусі було 27 туристів, отож поїздка була комфортною"

Відгук туриста Аккорд тур Olena (Львів) на тур
Поїздка: 14 листопада 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Чудова поїздка, неймовірні враження та яскраві емоції! Особливо запам'яталися природні дива: долина Зальцкаммергут та чарівне містечко Гальштат в Австрії, долина Лаутербруннен з водоспадами та підйом канатною дорогою до альпійського гірського селища Мюррен в Швейцарії. Це було щось чарівне,   коли з дощової осінньої долини за 15 хвилин підйому канаткою ми потрапили в зимову казку Мюррена!   Пухнастий сніг висотою до 10 см, традиційні дерев'яні шале, засніжені Альпи та чорні гірські козлики на схилах гір - навіть заради цього варто було їхати в цю поїздку. А попереду нас ще чекали  казковий Кольмар та величний Страсбург...

Програма туру дуже насичена та різноманітна, вона була виконана завдяки нашому керівнику групи Ользі Єфімець. Як бонус ми отримали трансфер та прогулянку центром Нюрнберга (незважаючи на зливу) та неймовірне світлове шоу в Берні ввечері після швейцарських Альп. Дякую, Олю, за це свято барв та звуків!

Звичайно, що були накладки та деякі незручності, але все неприємне забувається, залишаються лише приємні  спогади від подорожі.   

З практичних порад. Врахуйте, що восени та взимку світловий день коротший,   отож деякі об'єкти ви будете відвідувати ввечері, при освітленні ліхтарів, але на то нема ради... Ну і запасіться перекусами,   оскільки часу на поїсти катастрофічно не вистачає...

Дякую Аккорду за доставлене свято, що тим цінніше у воєнний час. Бажаю фірмі процвітання, а нашій Україні - Перемоги! Все буде Україна!  

 

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури