Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож за кордон

"Все пройшло саме так як мало пройти!"

Відгук туриста Аккорд тур Svitlana (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 21 листопада 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Для мене це була перша подорож за кордон. І майже все було прекрасно

Мене підготували що може бути тяжко, але отримані емоції того варті. У нас був чудовий автобус з першокласними водіями. Наш гід, Влада Гаркава, справжній професіонал і з першого погляду зрозуміло, що вона дуже любить те що робить. Влада розказувала цікаві історії, професійно вирішувала конфліктні ситуації. Зазвичай, коли багато незнайомих людей, а нас було більше сорока, багато різних поглядів і характерів та питань, та Влада намагалась приділяти увагу кожному.

На рахунок готелів претензій не маю. У кожному з них було зручне ліжко, чиста постіль і рушники, та поживні сніданки. Готель в Австрії вразив своїми видами із вікна на світанку. Це було неперевершено

Можу сказати що вільного часу в цьому турі досить мало, але це моя субʼєктивна думка, проте можна багато чого побачити на екскурсіях, багато цікавого почути від екскурсоводів. Мені було цікаво майже на всіх екскурсіях, що входять у вартість туру. Виключенням стала екскурсія у французькому містечку Кольмар. Містечко гарне але екскурсовод не цікаво розповідала, так що слухати її не хотілося.

Хотілося б більше часу для прогулянки в містечку Гальштат, бо це дуже мальовниче місце де поєдналася велич Альп та блискуча озерна гладь. Можна писати багато, але краще це побачити. Найбільше мені вразила велич і краса швейцарських гір, долина Лаутербруннен, курорт Мюррен. В Швейцарії не лише гарні гори, а і величаво прекрасні міста, я бачила Берн, Цюріх та Інтерлакен. Швейцарія - це любов з першого погляду і навіки.

Інші країни і міста цього туру також заслуговують уваги. Всі вони підібрані зі смаком.

Я рекомендую цей тур кожному початківцю та думаю і досвідченому туристу він прийдеться до смаку.
Реклама
Відгуки про інші тури