Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок у цьому році !!!

"З перших хвилин як побачив КВІТОСЛАВУ - зрозумів ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ !!!"

Відгук туриста Аккорд тур otecALEX (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 15 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Магія Різдвяних ярмарок Краків, Прага, Дрезден, Відень, Будапешт

В мене мій п'ятий тур з Accordtour почався у Львові на Двірцевій площі з зустрічі з автобусом і нашим керівником групи. 0 8.30 на Двірцевій площі було близько 10 автобусів різних туроператорів. Багато людей ходило поміж них і шукали свої рейси. Я стояв і дивився куди йти. А коли з'явився салатненький дуже гарний автобус - пішов дивитись де він паркується. Вийшли два водія і коли до них підійшла молода дівчина, побалакала і почала заносити свої речі - щось мені підказало що це наша Квітослава Пасічник!!! Тоді я підійшов і спитав у дівчини - це рейс 388? Вона відповіла - ТАК! Це був гарний початок туру що я не помилився ні з керівником групи, ні з автобусом! Почали підходити інші туристи. Квітослава голосно попередила, що вона зараз підготує автобус до рейсу, а потім усі заходять, перевіряємо усі на містах з біометричними загранпаспортами!!! Виїхали ми у тур групою у 28 туристів!

Кордон пройшли ми добре і відразу в усіх піднявся настрій!!! По дорозі до Кракова Квітослава розповіла нам усі організаційні питання! У Кракові я був декілька разів і він мені завжди до душі у любу пору року! Хоч і було вже темно коли ми приїхали у Кракові і хто не був тут  раніше думаю змогли скласти уяву про це місто, сфотографуватись. Потім ми поїхали у Прагу. В Празі був декілька разів!!!

По дорозі в Прагу ми взнали що Accordtour працює вже 20 років!!! Розмістила нас Квітослава у Празі у готелі ILF. Гарний готель, чудові завтраки, люб'язний персонал. Поруч з ним Бедронка і МакДональдс! Можно пішки дійти ще і до BILLA і Нова Пошта України!!!   Гарне Метро і трамваї. По дорозі на екскурсії в Празі - Квітослава пригостила усіх шампанським на честь 20-ти АккордТура!!! Подорож стала веселіша! Тут ми змогли оцінити вокальні данні нашого керівника Квіточки! Вона заспівала нам пісні англійською і українською мовами!!! Екскурсовод у Празі - Наталія! Дуже сподобалась її манера подачі фактів про Прагу і Чеську республіку!  

Так як у Дрездені теж був декілька разів - я не поїхав з групою. Присвятив цей час для не туристичної Праги! Поїздив на трамваях і походив  по вулицям де мало туристів і йде спокійне мирне життя!  

Туристи які їздили з Квітославою у Дрезден були задоволені екскурсією і гідом.  

Лише з третьої спроби з Аккордом я зміг попасти на кораблик по Влтаві, мабуть завдяки нашій Квітославі!!! У неї все по графіку і вчасно!!! Ну і туристи нашої групи як могли старались її не підводити і по по максимуму використовувати  можливості для фото і спецзупинок!  

У Відні я був вперше і добре що була чудова погода. Був час і для фото і прогулок по місту! Сфотався біля пам'ятнику Моцарту! Спробував цукерки Моцарт!!!

Вперше був у БудаПешті! Поселила нас Квітослава у готель B&B! Гарний завтраки! Місто сподобалось і увечері і вдень! На кораблику з гідом Євою наша група дуже добре провела час з келихами шампанського!!! Зробили хто хотів гарні фотки! Гарну екскурсію провела нам Єва і вдень! Знаю куди після Праги я захочу ще з'їздити - це БудаПешт!!! І однозначно тільки з АккордТур! А ще якщо керівником групи буде - Марія Максимович або Квітослава Пасічник!!! Ці дівчата в моєму серці НАЗАВЖДИ!!! Хоч з ними я провів в турах по 5 днів - їхній професіоналізм і людяність багато значить у наш непростий час час!!!

Ще побували у містечку Егер у Долині Красунь - де спробували вина місцевого погребка сім'ї Цвайгельт, скуштували угорський гуляш!

Додому їхали теж з гарним настроєм! Кордон теж пройшли нормально!!! Велика подяка водіям: Ігорю і Юрію! Хлопці справжні професіонали!

АккордТуру процвітання!!! Усім нам мирного неба і скорішої ПЕРЕМОГИ!!!

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури