Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш різдвяний вікенд Прага Дрезден

"Організувалися великою веселою компанією,виїзжали зі Львова ,автобус був комфортний і теплий. "

Відгук туриста Аккорд тур Mariia Gavryliuk (Нововолинськ) на тур
Поїздка: 14 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Це була чудова подорож. Дякуємо нашому гіду Надії Цвяк за її віддану роботу, професійність, всі питання вирішувались дуже швидко і позитивно. Екскурсіі які включені в програму туру були цікавими і захопливими. Щиро дякую всім Екскурсоводам туру. В Дрездені Олександр провів шикарну екскурсію, я полюбила це місто, Ія провела нас затишними вуличками Майсена і розказала нам про старовинне місто і його історію, з Прагою нас познайомила Наталія і Крумлов ми пізнавали з чудовою Дагмар. Ви професіонали 100%!!!

У цьому турі Ми відвідали всі заявлені міста: Краків - це найдавніше і одне з найгарніших міст Польщі, історичні Дрезден і Прага вразили красою і своєю архітектурою а КРУМЛОВ і Майсен перенесли нас в казку, в ті часи коли люди вірили у диво, жили в маленьких будиночках. Вузенькі і затишні вулички, колорит і традиції, в повітрі пахло свіжою випічкою, різдвяними смаколиками і гарячими напоями

Це була незабутня подорож яка подарувала нам моменти радості, щастя, віру у краще і така перезагрузка потрібна зараз кожному. Додають нам сили, енергії і головне залишають неймовірні спогади.

Реклама
Відгуки про інші тури