Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівний різдвяний тур Європою з Адвант та Аккорд

"Щойно повернулася із різдвяного автобусного туру Європою, і враження зашкалюють! Кожне місто, як казка, переплітається з історією та атмосферою свята."

Відгук туриста Аккорд тур lenochkakusch (Полтава) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 14 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Краків — перше враження було просто неймовірним. Наш керівник групи - Надія Цвяк провела цікаву екскурсію нічним містом. Розповідала багато історій та взагалі була найкращим гідом з якими мені довелось зустрічатись. Чарівна дівчина з почуттям гумору та готова завжди прийти на допомогу,   піклувалась про кожного учасника туру, а нас було майже 40 осіб.

Дрезден зачарував своєю красою та розкішшю. Великий різдвяний ярмарок на тлі історичних будівель створює неймовірний колорит. Олександр - прекрасний екскурсовод, провів нас найвидатнішими місцями, його розповіді про історію цього величного міста можна слухати годинами. Професіонал своєї справи.

Майсен — мальовниче містечко, відоме своєю фарфоровою майстернею. Пані Ія - провела цікаву екскурсію.

Прага — старовинне місто, яке заворожує своєю загадковістю. Карлів міст, Празький град — просто неймовірні місця. Різдвяні ярмарки тут теж були чудовим доповненням, де кожен може знайти щось для себе. Екскурсовод, пані Наталя, своїми розповідями просто закохала мене в це місто. Обов'язково приїду ще.

Чеський Крумлов — маленьке, але неймовірно затишне містечко. Замок, що гордо височіє над Влтавою, створює картину з казки. Вечірня прогулянка містом під цікаві розповіді пані Дагмар і її чарівної помічниці лишили незабуваємий слід у моїй пам'яті.

Щиро дякую нашим водіям, гіду - Надії, всім екскурсоводам та компанії надзвичайних, позитивних, чарівних, надихаючих дівчат з Адвант за чудово проведений час, нові цікаві знайомства та неймовірні емоції.

Усе вражає своєю красою та атмосферою свята. Цей тур залишиться в пам'яті назавжди. Рекомендую кожному, хто хоче відчути дух різдвяної казки в серці Європи!
Реклама
Відгуки про інші тури