Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Самий найкращий Різдвяний Тур

"Неймовірно красивий Різдвяний тур. Позитивний настрій. Дуже гарний комфортний автобус з доброзичливими водіями і професійним гідом… що ще треба для вражень?"

Відгук туриста Аккорд тур Nadiia (КИЇВ) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 15 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Любовне зізнання: Відень + Прага!

Хочу поділитись враженнями після туру «Любовне зізнання»

Поїздка була фантастичною. Я вже не вперше вирушаю за враженнями до автобусного туру з «Акордом», і щоразу мої очікування виправдовуються.

Я хочу особливо подякувати нашому гіду Галині. Це крутий професіонал своєї справи! Завжди з усмішкою, дуже доброзичлива і уважна до всіх, добра і чуйна людина, завжди на позитиві вирішувалися всі спірні моменти під час поїздки. Все було організовано дуже чітко, цікаво та з урахуванням побажань туристів.

Велике задоволення отримала від екскурсій, всі екскурсоводи були неймовірні. Цікава розповідь і гумор додали вражень до побаченої краси. А ії в цьому Різдвяному Турі було багато. Відень та Прага - вражають!

Окрема подяка водіям у турі. Завдяки їм, важка валіза легко вирушала і знімалася з багажного відділення-хлопці завжди допомагали.

Ще раз - хочу сказати величезне дякую всій команді, я обов'язково плануватиму наступну поїздку з Вашою компанією. Я бажаю «Акорд-Туру» подальшого процвітання та найцікавіших маршрутів попереду з вдячними клієнтами.

Надія (м. Київ)
Реклама
Відгуки про інші тури