Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий автобусний тур з гідом Оксаною Калініченко

"4 дні пролетіли, як одна мить!!! Хочу подякувати за професійного супроводжуючого гіда Оксану Калініченко. Ця чудова дівчина нянчила нашу невеличку групу з 22 дівчат та жіночок, як маленьких дітей. Організація туру на високому рівні."

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Кременчук) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 23 листопада 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Не буду багато писати, бо відгуки на сайті чудові з гарними описами місць, які ви зможете відвідати!! Мене вразив не Відень з різдвяними ярмарками із-за неймовірної кількості людей в цьому році, а гарна Прага і Будапешт.

Хочу сказати, що треба розраховувати і брати з собою від 100євро на людину для платних екскурсій та від 100 євро для можливості пообідати або повечеряти в закладах міст, + гроші на подарунки, буде можливість відвідати дьютіфрі при в'їзді в Австрію - з гарним магазином парфумів, алкоголю, продуктів. Платні екскурсії ніхто вас не змушує придбавати. Якщо група піде на екскурсію, то у вас буде вільний час, який ви зможете провести в торгівельному центрі, або самим прогулятися по місту. Обов'язково потурбуйтесь про те, щоб у вас працював роумінг і був доступ до інтернету.  

Вся екскурсія була згідно графіку. Таможенні пункти пройшли швидко. Про санітарні зупинки гід Оксана попереджала, ніяких незручностей не було.

Чудовий гід Калініченко Оксана була з нами 24/7, все докладно розказувала, роз'яснювала. В групу в Вайбері вона скидувала геолокації, де зустріч з групою. Надавалась повна інформація про місця в кожному місті, де можна купити сувеніри, де можна поїсти, де можна скористатися туалетами, як працює метро. Все було легко і зрозуміло.

В Будапешті ночували в шикарному номері готелю Danubius Hotel Arena з чудовим сніданком (в номері були халати, фен, чайник з чаєм, печенням, водою в бутилці, миючими засобами). В Празі ночували в номерах по 2 людини, більш скромні номери, фен надавали під депозит в 20євро, був холодильник, миючі засоби, чайника не було, на сніданок був гарний вибір.

Гарна оглядова екскурсія була в Празі і цікава екскурсія "Тіні старого міста" (чудовий екскурсовод).

Перед приїздом до Відня подивилися в автобусі художній фільм про імператрицю Австрії - Сісі. Коли екскурсовод розказувала про цю імператрицю, навіть музей є у Відні, ми вже мали уяву, хто це така. Така дрібниця, а так важливо.

Прогулянка в Будапешті на кораблику "Чарівність Дунаю" - це просто ТОП.  

В Егері спробували смачні молоді сухі, напівсолодкі та солодкі вина. Додому везли 8 літрів смачнющого вина за гарною ціною в 190грн/2 літри в зручних пластикових ємностях.

Окрема подяка привітним водіям, які жодного разу нікого нікуди не підганяли і безпечно нас везли всю дорогу.

Дуже зручний і теплий автобус.

Взагалі, саме ця екскурсія "Душевний Вікенд Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер" -  гарна нагода відвідати 4 країни і вирішити, в яке б місто ви захотіли б повернутися.

А мої доньки сказали, що з таким супроводжуючим гідом, як ОКСАНА КАЛІНІЧЕНКО вони готові їхати в наступну подорож!!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури