Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша поїздка за кордон незабутні емоції та любов до Європи з першого погляду

"Це будо просто неймовірно !!"

Відгук туриста Аккорд тур Мілана  (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 22 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Спочатку було дуже незвично через те, що саме перше переїзд виявився досить тривалим. Але після завершення туру я можу з упевненістю сказати, що він був того вартий.

По-перше, варто відзначити, що час пролетів дуже швидко, незважаючи на те, що сам тур був насиченим. Також хочу сказати, що мені дуже сподобалося перебувати в різних країнах протягом одного дня. Це дуже незвичайні відчуття, які все ще тримають мене в захваті. Вранці ти гуляєш по Люксембургу, вдень проводиш час у Німеччині, а вночі вже перебуваєш у Чехії.)

Також хочу висловити окрему подяку Анастасії за лояльність до всіх туристів з групи і взагалі за всю проделану роботу для нас.

Про самі міста і країни, які нам вдалося відвідати, можна говорити дуже довго і багато. З основного можу відзначити, що жоден відгук і жодне фото не зможуть передати всю ту красу, яку ти бачиш своїми очима. Все настільки захоплює, що іноді навіть забуваєш щось сфотографувати, бо хочеться більше часу приділити на розгляд краси архітектури та природи. Це дійсно просто непередавані емоції, якими повинен насолодитися кожен.

Також хочу відзначити якість обраних міст і їх послідовність. Кожен раз, коли ти приїжджаєш у яке-небудь місто, виникає думка ‘Яка ж це краса… що може бути ще красивіше? ’ а виявляється, що вся та краса лише набирає обертів, і з кожним разом емоції стають все сильнішими.

Єдине, що я можу порадити наступним туристам цього туру - обов’язково вибирайте Люксембург. Особисто для мене ця маленька країна засіла в самому центрі серця, і саме через неї не хотілося нікуди далі від’їжджати.))

Дуже вам вдячна за можливість відвідати міста мрії та відчути емоції, які раніше були закриті для мене!
Реклама
Відгуки про інші тури