Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Шалена поїздка о Праги плюс Відень

"Все почалося невесело з самого початку, поляки тримали нас 9 годин. але потім все кардинально змінилося і ми ні про що не шкодуємо)"

Відгук туриста Аккорд тур v_nica (Рівне) на тур
Поїздка: 22 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Подорожуючи чотири дні між красивими містами Прага, Відень і Будапешт, я не могла не захопитися неймовірними враженнями та атмосферою кожного місця. Кожен етап мандрівки був дбайливо організований, а Софія, наша керівниця групи, здивувала своєю відданістю та професіоналізмом.

Софія виявилася не лише експертом у вивченні історії та культури, але й теплим, дружелюбним гідом, який створював атмосферу взаєморозуміння та командної духу в нашій групі. Її знання та бажання задовільнит нас як клієнтів, зробили наш відпочинок незабутнім.

Дякую Софії за її старання в забезпеченні безпеки та комфорту під час нашої подорожі. Вона дійсно заслуговує на велику подяку за той час, який ми провели разом. Я вражена і вдячна за цю неперевершену подорож, яку ми зможемо пам'ятати назавжди.

Незважаючи на те, що екскурсія на кораблику була зірвана через свята, Софія виявилася справжньою професіоналкою, і швидко знайшла чудове рішення. Вона організувала захоплюючу розвагу для групи, яка перетворила наше розчарування в незабутні враження.
Реклама
Відгуки про інші тури