Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож Європою у передноворічні свята - було найкраще рішення!

"В полоні Парижа"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (Ужгород) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 22 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В полоні Парижа + Ельзас+ Швейцарія

Тур який залишив одні з найкращих вражень про подорожі. Ми відвідали багато міст і країн, які в цей період були просто одягнуті в казку, багато ілюмінації, іграшкових прикрас, запах смаколиків і неймовірна передсвяткова метушня, робили цю подорож ще цікавішою. В цьому турі першим нас своїми вогнями зустрів Будапешт. Моросив дощ і тим робив вулички і архітектуру ще цікавішою, яка відображалася світлом у калюжах.

Наступною була чарівна Франція! Кажуть, що перше враження найважливіше, так і є! Кольмар і Страсбург в святковому убранні зачаровують, а Париж-це суцільна любов. У цієї європейської столиці є своя незвичайна специфіка, свій характер, шарм та харизма. Тут переплелася вікова історія і сьогодення. Нічна Ейфелева вежа - це вартує того щоб побачити! Діснейленд-казка для дорослих і дітей!

Далі була Швейцарія. Відвідавши цю країну, можна помилуватися величністю Альп, засніженими вершинами і кришталево чистими озерами. Цюрих це ніби старий гламурний дідусь який нікуди не поспішає, відпочиває на березі озера годуючи птахів, вдихаючи свіже повітря, а потім сідає у свій спорткар і на швидкості розсікає по розкішним дорогам оточеним дорогими бутіками.

Давній і добрий Відень чудове місто для відпочинку та шопінгу.

Стосовно готелів в яких ми зупинялися, номери були невеликі, але чисті, теплі у кожному можна було приготувати собі гарячий чай і перекусити, якщо була потреба. Сніданки досить скромні, порційні.

Керівник групи Анастасія, дякуємо, що робила все, щоб наша подорож була цікавою, приємною і різноманітною. Особлива подяка досвідченим водіям автобусу, які з свого боку приклали всіх зусиль, щоб наша подорож була максимально комфортною. До нових зустрічей Аккорд Тур
Реклама
Відгуки про інші тури