Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна Різдвяна подорож

"Враження від подорожі."

Відгук туриста Аккорд тур Юрій Олексійович (Запоріжжя) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 12 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Давно планував подорож до Європи,  та все не було можливості. Ось нарешті настав час. Звернувся до турагенції Аккорд-тур і вони допомогли здійсненню моєї мрії. Все швидко оформили, дали необхідні поради.

І ось я у дорозі. Тимчасово я мешкаю у Німеччині, тож зустріч з групою була у Дрездені. З кінця листопада і до кінця грудня у всіх європейських містах працюють різдвяні ярмарки. Тож у Дрездені поруч з унікальною старовинною архітектурою побачив і різдвяні ярмарки. Вдень подорож по місту, ввечері йшов на ярмарочні вогні. Як то кажуть - два в одному. Зустрівшись з керівником групи, отримав повну інформацію о наступних екскурсіях. Потім трохи втомливий переїзд до Парижу. Але незабутня енергетика Парижу зняла всю втому. До міста прибули майже вчасно. Там на нас вже чекала місцева гід. Хочу відзначити злажену працю Аккорд-тура та місцевих гідів. Не було якийсь то затримок та непорозумінь, все вчасно у назначених місцях. Всі бажаючи побували на запланованих екскурсіях та мали можливість оглянути всі красоти міста та узнати його історію. В середині грудня не так багато туристів, тож черг майже не було та була гарна тепла погода. Все сприяло нашому знайомству з Парижем - Лувр, Версаль, Монмартр, Єлісейські поля, парк Тюільрі, Діснейленд, Нотр-Дам, Мулен Руж. Все залишило незабутні враження. Ввечері, після збору групи, відправились у готель. Недорогий готель у передмісті, але сучасний та гарно обладнаний. Після смачного сніданку продовження знайомства з містом. Знову нові враження, а ввечері на оглядовому майданчику неподалік від Ейфелевій вежі відмічали день народження трьох дівчат з нашої групи. Всі пили французьке шампанське та верещали від захвату. Шампанське було подарунком від турагенції Аккорд з нагоди свого двадцятиріччя. Великий досвід працівників цієї компанії зробив нашу подорож вдалою та без незручностей. Особливо хочу відзначити роботу керівника нашої туристичної групи Анастасії Ніколашиної. Молода приваблива дівчина, але з достатнім досвідом супроводу туристичних груп. Всі питання вирішувала вчасно. Всі в нашій групі були вперше у Парижі, всі спочатку розгублені та на нервах, але у неї на всіх вистачило часу та терпіння.

Далі була подорож до Праги. Красиве та вражаюче європейське місто зі старовинною архітектурою. Вдень оглядова екскурсія та вечірня прогулянка на екскурсійному судні по Втлаві. Після ночівлі у затишному готелі сніданок та повернення додому. Вся подорож для мене відбулася вдалою та незабутньою.

Поради тим, хто подорожує. Смартфон з гугл картами та перекладачами мати обов'язково. Бажано мати пауер банк та хорошу фотокамеру. Взимку темнішає рано та фото з телефону виходять не дуже. Під час моєї подорожі відключився Київстар, зв'язок з керівником пропав. Але мені допомогла картка німецького оператора. Тож бажано мати сімки декількох різних операторів. Без зв'язку у подорожі неможливо. Хто їде через Польщу, то можуть там отримати безкоштовно картку Play для українців. В Німеччині картку без місцевої реєстрації не продадуть.
Реклама
Відгуки про інші тури