Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкраща опція для початківців

"Співатиму дифірамби гіду, водіям і, звісно, нереальній красі, яку довелось побачити. "

Відгук туриста Аккорд тур Ira2325 (Красилів) на тур
Поїздка: 28 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур ЇЇ звати Швейцарія Цюрих, Люцерн + Мюнхен, Зальцбург

За свою «туристичну» карʼєру мені довелось побачити чимало речей: майже вся Азія, Близький Схід і, звісно, більша частина Європи. До подібних турів завжди ставилась скептично і сильно противилась, коли подруга вмовляла мене поїхати. Я звикла переїздити з країни до країни, жити там по декілька місяців і вивчати її. Та за 5 днів мені вдалося побачити більше, ніж за роки систематичного проживання в різних локаціях.

Здебільшого завдяки гіду Анні - людина просто на своєму місці, там, де має бути. З увагою до деталей, всіх можливих казусів, правильно розставивши пріоритети, враховуючи думку і бажання кожного пасажира, а їх було аж 50, вона зуміла грамотно організувати поїздку і подарувати нам неймовірні моменти. Екскурсіями ми не користувались - ходити тісними групами не любимо, тому Анна відпускала нас у вільне плавання, коли ми цього хотіли, відповідно інформуючи про місце і час збору. Вона давала нам рівно стільки часу, скільки потрібно, щоб сповна насолодитися локацією. Вона детально розповідала про кожне місто, куди і як краще піти, що і де краще купити, як треба, а як не потрібно робити. Завдяки Анні ми неймовірно зустріли новий рік - це на 100% була заслуга Анни і прекрасних водіїв. Неймовірно душевні люди, що зуміли створити атмосферу навіть у автобусі.

Локації - must see, у деякі місця сама б ніколи не додумалась поїхати, не дивлячись на те, що країни для мене не нові. Оспівувати їх красу не буду - вона очевидна з фотографій, та все ж, дивитись на це потрібно вживу. Якщо ви їдете у подорож вперше - не переймайтеся ні за що - водії та гід безперервно турбуватимуться про вас щосекунди.

Не пошкодувала, що погодилась на цю пригоду.

Дуже, дуже вам вдачна!
Реклама
Відгуки про інші тури