Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Новорічний тур

"Це був чудовий тур до неймовірної Італії !"

Відгук туриста Аккорд тур Engi (Львів) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 30 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мій Італійський вікенд: Венеція+Верона

Це не перший мій автобусний тур, але мабуть один з тих кращих. Перш за все дякую нашій супроводжуючій Тамарі Шах за її гарне ставлення, цікаві історії про місця, які ми відвідували, про попередні подорожі, цікаві тематичні фільми у автобусі. Тамара дуже гарно попрацювала, тому рекомендую всім потрапити саме в її групу!

Щодо самого туру, то було виснажливо, адже є що побачити, потрібно багато походити і нічні переїзди та кордон все ж не так легко переносити.

Венеція просто чудове місто, обовʼязково спробуйте покататись на гондолі - воно того вартує! Але взимку обовʼязково беріть із собою в місто теплий одяг, шапку і щось, що можна постелити на лавку чи сходи (щось дуже тепле) бо у Венеції проблеми із лавками - їх немає, або вони є, але з каменю.

У Вероні прекрасно все! Будинки Ромео та Джульєтти, камʼяна доріжка, якій понад 2000 років, фрески Роберто Каваллі та звісно Колізей!!! Там є на що подивитись!

А озеро Гарда - любов з першого погляду! Ви точно не пошкодуєте, якщо оберете поїздку до озера. По - перше проїдетесь італійським поїздом, побачите трошки, як живуть італійці (за вікном відкриваються гарні краєвиди). По-друге, ви точно не захочете повертатись з цього озера назад!

Що я можу сказати про тур - все вдалось і це просто супер, я задоволена!
Реклама
Відгуки про інші тури