Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Бездоганний відпочинок та можливість відволіктись від буденності й надихнутись новими містами та атмосферою Різдва

"Чудова подорож разом із Accord tour! Все будо надзвичайно цікаво, добре продумано та організовано. "

Відгук туриста Аккорд тур Аня Притуляка (КИЇВ) на тур
ще
32
фото
Поїздка: 19 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

Відвідавши тур «Закохані в Париж + Страсбург», у мене залишились тільки хороші, приємні спогади та враження! Керівник групи Валерія Локазюк - зробила бездоганним відпочинок для кожного.

Зважаючи на всі труднощі, які могли бути при перетині кордону, у нас їх не було. Напевно - це різдвяний подарунок)) Тому кордон пройшли надзвичайно швидко.

У перший день був вільний час у Кракові й можливість відвідати екскурсію по місту з неймовірною Ірен, яка за короткий час змогла закохати кожного в королівське місто, Вавельський замок та краківські вулички……

Далі був комфортний нічний переїзд. Вчасні санітарні зупинки та можливість відпочити в автобусі.

Наступного, другого дня подорожі, у Німеччині у Франкфурт-на-Майні було надзвичайно багато вільного часу. А також - можливість відвідати дві екскурсії по старій та сучасній частині міста, де гід пані Софія дуже цікаво змогла привернути увагу до пам’яток. І звісно - підняття на хмарочос, де вигляд був неймовірним!!!

Ввечері було поселення в готель у Парижі, де ми провели дві ночі без переїздів.

Смачні французькі круасани на сніданок та насичений день у Парижі! Екскурсія «Магія Парижу», «Музей парфумів Fragonard», «Лувр», «Вогні нічного Парижа» - чудово дозволили пізнати місто ближче, а головне, що кожен гід по-своєму цікаво зміг показати та донести інформацію про культуру та пам’ятки Парижа. Однозначно рекомендую обирати екскурсії по місту від Accord tour.

На наступного дня був вільний час для прогулянок у Парижі, також я обрала екскурсію «Все про Париж», де протягом декількох годин можна було об’їздити велику кількість місць та зробити гарні фото під час зупинок.

Наступний, четвертий день був проведений у надзвичайно різдвяній атмосфері - Страсбурзі та Кольмарі.

Ці обидва французькі міста наповнені духом Різдва. Я вже не вперше бувала там, але щоразу перехоплює подих від тієї атмосфери та краси міст, особливо разом із гідами-професіоналами. Все було дуже цікаво, також пощастило з погодою у Кольмарі-тепла та сонячна! Однозначно рекомендую поїздку у Кольмар, де дуже гарно та незабутньо!

Переїзд до Праги був швидким та комфортним, завдяки нашим досвідченим водіям.

Проживання в готелі у Празі було у чудовому готелі Olimpik. Була можливість прогулятись містом, надихнутися атмосферою різдвяних та спокійних вуличок під час екскурсії по Празі. Знову ж таки, гід розповідала цікаво, з натхненням.

Щодо проживання, готелі, які обирала компанія були обладнані всім необхідним для проживання з комфортом. Також дуже сподобалось, що була можливість пересуватись по містах громадським місцевим транспортом, у зв’язку із заторами. Це мені навіть сподобалось, адже так ще більше можна дізнатись про місто.

Потім переїзд в Україну та надзвичайно швидке проходження кордону на Різдво.

Подорож закінчилась, але спогади залишились назавжди!

Дякую Акордтуру за приємні, незабутні та прекрасні враження!

Керівник групи Валерія-все було чудово, Ваші поради та пропозиції для кожного, де цікаво провести вільний час у містах та поїсти - вкрай важливі.

До речі, під час туру було моє день народження, як подарунок компанія подарувала екскурсію по Празі, листівку та міні сувенір із Кракова - символ року дракона.

Дякую Вам за все! Подорожі з Вами - це насолода та незабутні враження, а також нові та приємні знайомства!!

Беззаперечно, варто обирати Акордтур для того аби трішки відпочити від буденності, надихнутись новими ідеями та просто на короткий час відволіктись та поринути в атмосферу інших міст!

P. S. Всім, кому щось не сподобалось в турі - не вигадуйте (ви напевно любите нудний спосіб подорожей або ж тури не для вас), швидкий темп подорожі, побільше встигнути за тиждень та потім ще тиждень ходити у піднесеному настрої після туру - це круто! Для цього і створені поїздки з Accord tour)) І дійсно, все було чудово!

Інші відгуки Аня Притуляка

Голосов 56
Календарь 21.01.2020 - відгук на тур Вікенд в Стокгольм
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури