Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Насичена подорож Європою!

"Раджу всім відвідати чотири країни за сім днів. Незабутні враження та приємні спогади!"

Відгук туриста Аккорд тур milana  (Біла Церква) на тур
Поїздка: 28 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Три дні в Парижі + Діснейленд

Ця подорож вдихнула в мене нове життя! За тиждень ми відвідали Німеччину, Польщу, Францію та Чехію. Три дні насолоджувалися Парижем, зустріли новорічну ніч біля Ейфелевої вежі, прогулялися Єлісейськими полями та їли запашні круасани. Вартість поїздки включала цікаві екскурсії з гідами. Раджу не пожлобитися і заплатити 18-20 євро за Лувр та побачити шедеври світового мистецтва, Мона Ліза справді вразила мене. Номери в готелях, де ми зупинялися, були чистими та комфортними, і головне - з безкоштовними сніданками, тому що ціни на їжу стартують від 3 євро за суху булку в звичайних магазинах.

Окремо хочу відзначити роботу водіїв та керівника групи Віри Процик. З такими водіями турбуватися про безпеку в автобусі не потрібно - все робилося на вищому рівні, автобус їхав плавно та гарно. Віра Процик дуже спокійна, мила та приємна жінка, з якою було класно знаходитися в подорожі. Вона допомагала, рекомендувала, де краще і дешевше поїсти, або куди краще сходити. Якщо ми десь губилися в місті - можна було їй подзвонити і вона з радістю направляла нас на правильний шлях, кидала геолокації і так далі. Дуже стресостійка та емоційно стабільна, бісячі люди в автобусі на її настрій ніяк не впливали, професійно обходила гострі кути.

Єдиний мінус - дві скандальні панянки, які з нами їхали в автобусі. Гелені і Станіславі ці сім днів спокійно не жилося, провокували конфлікти, тому воліла б з ними більше не перетинатися в автобусах Аккорд Тура))

Щиро вдячна компанії "Аккорд тур" за незабутні враження та професіоналізм людей, які там працюють. Із задоволенням рекомендуватиму друзям та знайомим!
Реклама
Відгуки про інші тури